Honor tillkännager sin V40, vars internationella version kommer att ha Google-tjänster

Honor V40

Honor formaliserar den första smarttelefonen från eran efter Huawei: V40.

En ny terminal som gör att Honor kan återansluta till Googles tjänster.

Läs också:
Honor tillkännager en ny MagicBook Pro som denna gång drivs av Intel

En ny V40-smartphone från Honor

Genom att dra sig ur Huaweis sköte för några veckor sedan kan Honor nu trotsa det amerikanska embargot som drabbar den kinesiska gruppen. Därmed kunde Honor presentera en helt ny V40-smartphone, som ska kunna bädda in Google-applikationer. Självklart, 2021 kräver, är Honor V40 kompatibel med 5G-mobilnätverket.

Denna Honor V40-modell är byggd kring en stor 6,7″ OLED-skärm (vid 120 Hz) och drivs av en MediaTek Dimensity 1000+-processor. Det kommer också att finnas en fotosektion som består av 5 moduler och leds av en 50 megapixel sensor, inte för att nämna ett 4000 mAh batteri, som kan laddas i 50 W trådlöst och 66 W med en kabel. Selfie-entusiaster kommer att dra nytta av en dubbel frontkamera.

Honor V40

Honor V40 tillkännages för närvarande exklusivt i Kina, med ett pris som varierar mellan 550 och 620 dollar, beroende på vilken version som väljs. Internationellt sett bör samma Honor V40 döpas om till Honor View 40 och kan marknadsföras från nästa mars.

Ett år 2021 som kan bli ganska rikt för Honor, som inte nöjer sig med att kunna erbjuda Google-tjänster igen på sina smartphones, kommer också att kunna använda Intel eller Qualcomm-processorer. Varumärkets nya MagicBook Pro, till exempel, ger Intel en stor plats.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button