Honor tillkännager sin nya MagicBook X15, utrustad med en 10:e generationens Intel-processor

Hedra MagicBook X15

Den 22 juli kommer Honor att återlansera sin webbplats med många kampanjer och en helt ny MagicBook X15!

En bärbar dator gjord i Honor därför, som vill vara både kompakt, modern och kraftfull.

Läs också:
Samsung Display ökar sin produktion av OLED-paneler för bärbara datorer

En ny MagicBook från Honor

Fans av varumärket Honor kommer uppenbarligen att vara glada över att få veta om lanseringen denna vecka av den helt nya MagicBook X15. En bärbar dator utrustad med en 15,6-tums skärm (i 1920 x 1080p), och som visar endast 1,6 kg på vågen, och 16 mm tjock.

Ombord finns en 10:e generationens Intel Core i5 eller i3-processor, associerad med 8 eller 16 GB DDR4, för att inte tala om en 256 eller 512 GB SSD. Honor lovar självklart att ” suverän prestation , med den extra bonusen av ett 42 Wh batteri och en överdimensionerad kylfläkt. Datorn kommer även med en 65W laddare, som lovar att återställa 70 % laddning på bara en timme.

Hedra MagicBook X15

Till höger om tangentbordet finns det också en fingeravtryckssensor för att låsa upp MagicBook X15 med fingertoppen, för att inte tala om full anslutning inklusive en USB-C-port, en USB 2.0-port, en USB 3.0-port, en HDMI-utgång och till och med det gamla goda familjer.

För dem som är vana vid att arbeta på flera skärmar, låter samarbete på flera skärmar dig se din smartphone-skärm och dina filer på den bärbara datorn; användare kan helt enkelt dra, släppa och redigera sina filer med samma tangentbord och mus säger Honor.

Läs också:
Razer uppgraderar Blade 15 och Blade 17 till 11:e generationens Intel-processorer

Pris och tillgänglighet

Den nya Honor Magicbook X15 kommer att erbjudas till försäljning i Frankrike från och med torsdagen den 22 juli. Den kommer att visas i butiker, såväl som via den officiella Honor-webbplatsen, från 649 euro.

Källa: Ära

Relaterade Artiklar

Back to top button