HONOR MagicBook Pro: prissänkning på den mycket bra 16-tums bärbara datorn för starten av läsåret 2021

Honor MagicBook Pro

Bärbara datorer är på frammarsch under denna skolstartsperiod 2021. Hos Amazon drar HONOR MagicBook Pro för närvarande fördel av en fin sänkning på mer än 150 euro.

HONOR MagicBook Pro med två ord:

  • Intressant prissänkning
  • Bra upplägg
  • Närvaro av ett snabbladdningskompatibelt batteri

Se HONOR MagicBook Pro laptop-erbjudandet för 749 € på Amazon

MagicBook Pro till ett reducerat pris för början av läsåret 2021

Det är som en del av ett öppet erbjudande som Amazon erbjuder en attraktiv rabatt på köpet av MagicBook Pro.

Tillgänglig i en grå färg, den utmärkta bärbara datorn från märket HONOR säljs för närvarande för 749 euro istället för 899,90 euro; det vill säga en omedelbar rabatt på nästan 151 euro från e-handelsjätten. Med tanke på det höga priset på den bärbara datorn bör du veta att HONOR MagicBook Pro är berättigad till delbetalning utan avgift med kreditkort.

Och för information, fraktkostnader är gratis för standard hemleverans eftersom det är en vara som säljs och skickas av Amazon och vars belopp är större än eller lika med 25 euro vid köp.

En kraftfull och kompakt bärbar dator

Efter att ha nämnt Amazon-erbjudandet, låt oss nu gå vidare till de viktigaste egenskaperna hos den bärbara datorn som är förknippad med rätt plan.

HONOR MagicBook Pro är en bärbar dator som har en 16,1-tums FullView-skärm med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar, ett bildförhållande på 16:9 och ett kontrastförhållande på 1000:1.

Prestandamässigt har MagicBook Pro en AMD Ryzen 5 4600H-processor, 16 GB RAM, 512 GB internt lagringsutrymme i SSD, operativsystemet Windows 10 och ett 56 Wh batteri. Angående autonomi kan enheten användas i max 11 timmar och laddas upp till 50 % på 30 minuter tack vare den medföljande snabbladdaren.

Slutligen består anslutningen av den bärbara datorn i synnerhet av en HDMI-port, en USB 2.0-port och tre USB 3.0-portar.

Se HONOR MagicBook Pro laptop-erbjudandet för 749 € på Amazon

Vilka är de bästa bärbara datorerna just nu?

HONOR MagicBook Pro är en bärbar PC som har ett bra förhållande mellan kvalitet och pris.

Om du vill veta mer om alternativen till MagicBook Pro, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button