Honor Band 6 anslutna armband är till sitt lägsta pris på Amazon!

Just nu på Amazon kan du beställa Honor Band 6 anslutna armband för endast 27,54 €, ett bra sätt att upptäcka dessa mycket praktiska anslutna enheter.

Honor Band 6 © Honor

Honor Band 6-armbandet är en aktivitetsspårare som kommer att hitta sin plats på handleden på idrottare på alla nivåer, som vill veta deras framsteg och ha exakt övervakning av deras ansträngningar.

The Honor Band 6 i korthet:

  • Mellan 10 och 14 dagars autonomi beroende på din användning
  • En mycket trevlig skärm lätt att läsa
  • Många alternativ för sport

Om du är en skicklig eller enstaka atlet bör du inte missa denna kampanj på Honor Band 6-armbandet, som går från €49,99 till €27,54 hos Amazon.

Hitta Honor Band 6 för 27,54 € på Amazon

En kampanj för ett mycket praktiskt armband från Honor

Om du letade efter en ansluten följeslagare för dina sportpass, leta inte längre. Dessutom kommer du att spara pengar eftersom Honor Band 6 inte bara är en utmärkt aktivitetsspårare, utan den är också till rea för endast 27,54 €.

Tack vare det kommer du att kunna följa dina framsteg och ansträngningar inom sporten du utövar, men också din stressnivå, kalorierna som spenderas och intas, kvaliteten på din sömn… Och många andra saker.

Honor Band 6 kommer inte längre att lämna din handled

Honor Band 6 ansluts till din smartphone via Bluetooth för att skicka all hälsoinformation som samlats in medan den låg på handleden. För det måste du givetvis ladda ner hälsoövervakningsappen som följer med armbandet för att ha konstant spårning.

När du väl har parat ihop behöver du inte göra så mycket mer än att anpassa gränssnittet med de widgets du gillar och de funktioner du vill ha. Observera att du kan se dina smartphoneaviseringar på armbandet. Men att du inte kan svara på det eller ringa dina samtal.

Pekskärmen är tillräckligt stor för att möjliggöra intuitiv och tydlig användning av de olika funktionerna som erbjuds av klockan. Och när den är laddad till 100 % kan du använda den mellan 10 och 14 dagar beroende på intensiteten på dina aktiviteter. Observera att armbandet fungerar även på natten för att mäta kvaliteten på din sömn.

Honor Band 6

Hitta Honor Band 6 för 27,54 € på Amazon

Jämför de bästa anslutna armbanden

För att vara säker på att göra rätt val när du köper ditt anslutna armband: det är bättre att vara säker på att det motsvarar dig. För det kan du vara säker genom att läsa några tester från Clubics jämförande guide tillägnad aktivitetsspårare. Så du kommer att inse om ett speciellt armband passar dig eller inte.

Relaterade Artiklar

Back to top button