Honor avslöjar sin Watch GS 3 med ett elegant fodral (men med mindre batteri)

HonorWatch GS3

Varumärket Honor formaliserar en ny smartklockamed sin Watch GS3.

En snyggare modell, men lite mindre effektiv, “felet” hos en mer framgångsrik GPS.

Honor Watch: GS 3 är officiell

Efter Watch GS Pro fortsätter Honor att utöka sitt utbud av anslutna klockor med Watch GS 3. En klocka som antar en annan positionering, vars utseende har omarbetats för att kunna bäras under alla omständigheter.

Klockan är prydd med ett böjt 3D-glas och ett boett i rostfritt stål som ger köparen möjlighet att välja en modell i svart, silver eller guld. Varje färg kommer med ett specifikt band. På skärmsidan hittar vi här en 1,43 “AMOLED-panel, kapabel att visa en bild i 466 x 466 pixlar, eller 326 dpi. Detta är lite mer än den tidigare Honor GS Pro, som erbjöd en skärm på 1 ,39” .

HonorWatch GS3

På baksidan av klockan finns det också en hjärtsensor som gör att GS 3 kan spåra dina aktiviteter utan att glömma att övervaka din dyrbara sömn. Klockan har också ett nytt GPS-system som lovar 47 % ökad respons och 167 % ökad noggrannhet (jämfört med MagicWatch 2).

HonorWatch GS3

På autonomisidan lovar Honor en användning av cirka 14 dagar under “normal” användning eller 30 timmar med GPS aktiverad. Tillverkaren meddelar att det är möjligt att återställa en dags användning på bara 5 minuters laddning, medan full laddning av 451 mAh-batteriet utförs på en timme. För sin del visade GS Pro en räckvidd på 48 timmar med GPS aktiverad.

Självklart kommer Honor Watch GS 3-klockan att levereras med olika förinstallerade applikationer, inklusive en musikspelare, ett larm eller till och med en knapp för att fjärrstyra fotodelen av den tillhörande smartphonen. Klockan körs på Google Wear.

En Honor Watch GS 3 finns redan i Kina för förbeställning, till ett pris motsvarande 180 euro.

Om samma ämne:
I vilket land sover vi mest, vilket har de mest sportiga invånarna? Fitbit avslöjar sina siffror för år 2021

Källa: GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button