HONOR 50: Maxi-erbjudandet på eBay går från 529 € till 232 € med kupong!

Honor är tillbaka på marknaden i stort sätt med sin nya 50 5G smartphone, en enhet som är svår att hitta fel på. Lanserad på marknaden för 529 €, är det nu möjligt att få det för endast 232 € med denna eBay-kupong!

Honor 50: Elegans i raderna för en enhet som inte går obemärkt förbi

Efter en period av stopp återvänder Honor 50 5G att prata om, en smartphone som kännetecknas av en förfinad estetik med uppmärksamhet på de minsta detaljerna.

Utmärkta material som montering av kaross och finish, där en stor 6,57 tum EDGE böjd OLED FHD +-skärm med 120 Hertz uppdateringsfrekvens, hög kvalitet.

Också innesluten i skärmen är en 32 Mpx punch-hole selfie-kamera och en snabb och lyhörd fingeravtryckssensor under skärmen.

I det bakre bakstycket, även det med böjda kanter, finns två cirkulära fack anordnade vertikalt som rymmer de 4 kamerorna och dubbeltonsblixten, med en 108 mpx huvudsensor.

Den version som finns tillgänglig i eBay-erbjudandet har 6 Gb RAM och 128 Gb lagringsminne, brutto för operativsystemet. 256Gb-varianten med 8gb ram finns också på marknaden.

Under kroppen hittar vi en perfekt prestanda CPU för varje användning, se Snapdragon 778G med 5G-anslutning på båda SIM-kortplatsernavilket gör enheten flytande även under de mest krävande sessionerna.

Missa inte den ultrasnabba laddningen från 66 watt relaterat till ett batteri från 4300mAh som garanterar upp till 6 timmars skärm med en enda laddning, vilket gör att du kan komma fram sent på natten även vid intensiv användning.

För att ta del av erbjudandet kan du klicka på denna länk. Väl i kundvagnen efter att ha klickat på ‘gå till betalningsformuläret’ kan du ange kupongen ‘MINDRE 15 DAGAR‘. Denna kupong på 15 % ger dig rätt till en rejäl rabatt på 41,10 €, vilket tar priset från 274 € till 232,90 €. Om du har bestämt dig för att byta smartphone och inte vill spendera en förmögenhet är det här rätt tillfälle att få en bra affär!

Relaterade Artiklar

Back to top button