Hitta den perfekta tiden att köpa rabatterade digitala spel

Sommar Steam försäljning(Steam Summer Sale) tog nyligen sitt slut, och den största försäljning av digitala videospel(försäljning av videospel) på Internet är över. Detta betyder dock inte att det inte kommer att finnas några rabatter förrän i slutet av året som erfarna spelare kan dra nytta av.

Den digitala distributionen av tv-spel har blivit ett allt populärare sätt för konsumenter att köpa spel, vilket också har lett till förändringar i prissättning och försäljningsstandarder för vissa spel. Frakt- och tillverkningskostnader för kassetter, skivor och fodral är något digitala spelutgivare aldrig behöver oroa sig för.

Som ett resultat kan kostnaden för ett digitalt distribuerat spel nu reduceras till utvecklingstid och tillhörande kostnader. Vad betyder detta för dig och mig? Detta kan vara orsaken till så många generösa försäljningar de senaste åren, speciellt för spel som är föråldrade och inte längre aktivt utvecklade.

Med det sagt, tålmodiga spelare har nu möjlighet att vänta på att spel släpps tills det perfekta ögonblicket att hoppa på historiskt låga priser för att få mest valuta för pengarna. Hur kan de göra det? I den här artikeln kommer jag att dela med mig av flera webbplatser som hjälper dig att hitta den perfekta tiden att köpa digitala videospel till rabatterat pris.

Hur man hittar digitala spel(Digitala spel) av de flesta
lågt försäljningspris(lägsta reapris)

Med så många onlinebutiker kan det vara en stor huvudvärk att jämföra köp av digitala spel. Det finns dock några viktiga webbplatser som samlar distributörer och gör allt det hårda arbetet åt dig.

GG.erbjudanden

GG.deals är den bästa övergripande lösningen för att snabbt hitta digitala spel till försäljning. Dess användargränssnitt är elegant och lätt att navigera, och har den mest robusta funktionsuppsättningen av alla webbplatser i sitt slag.

Direkt på sidans huvudsida kommer du att se tabeller med nya erbjudanden, bästa erbjudanden och historiska låga nivåer. GG.deals är unik genom att den använder sin egen algoritm för att bestämma de bästa tillgängliga erbjudandena vid varje given tidpunkt, och poängsätter dem på en skala från 0 till 10. En poäng som kallas betyg(Betyg) av erbjudanden baseras på historisk prisdata, antalet användare som har spelet på sin önskelista och det aktuella priset.

Om du skapar ditt eget konto, GG.erbjudanden låter dig också skapa och spara dina egna filteruppsättningar för erbjudanden.

Ovan(Visas ovan) visar ett filter som jag skapat och sparat. Du kan se alternativet filtrering(filtreringsalternativ) ovanför spellinjerna. GG.deals låter dig filtrera baserat på procent rabatt(rabattprocent) , butikens tillgänglighet(tillgänglighet i butik) , affärens betyg(Deal Rating) ,
Metascore , DRM genre och mer.

GG.erbjudanden har speciella filteralternativ för att visa all-time lows och dölja spel du redan äger. Det senare kan uppnås genom att registrera ett konto och länka ditt Steam-konto(Steam-konto) till
GG.erbjudanden . Medan önskelista stöd för närvarande implementeras för Ånga , GOG och Ödmjukt paket samlingssynkronisering fungerar bara för Ånga .

GG.deals stöder även rabattvarningar, så att du kan ställa in anpassade spelprisutlösare så att du kan meddelas via e-post och/eller webbläsare när spelen du är intresserad av faller under en tröskel.

Rent generellt GG.erbjudanden är den mest omfattande och funktionsrika tredjepartswebbplatsen för att hitta rabatter och reor i över 20 onlinespelbutiker.

Har en överenskommelse

IsThereAnyDeal har funnits i många år, och medan många användare har gillat det på sistone GG.erbjudanden , IsThereAnyDeal erbjuder fortfarande några viktiga exklusiva funktioner.

Tycka om GG.erbjudanden , IsThereAnyDeal stödjer
synkronisering av samlingar och önskelistor(synkronisering av samling och önskelista) . En av fördelarna med att synkronisera IsThereAnyDeal över GG.erbjudanden (IsThereAnyDeal)är(GG.deals) som den håller samlingar synkroniserade för GOG .

Många andra funktioner i GG.deals kan också hittas på IsThereAnyDeal som affäraviseringar och filterförinställningar. Dock ett område där IsThereAnyDeal är det självklara valet om du är intresserad av webbläsartillägg och förbättringar.

Med webbläsartillägg AugmentedSteam och IsThereAnyDeal Everywhere-användare kan helt förändra hur de interagerar med webben. Steam webbplats(Steam-webbplats) . Avancerat Steam(Augmented Steam) lägger till många funktioner direkt till den, till exempel ytterligare prisinformation(prisinformation), markerade egna spel och spel på önskelistan och prestationsundersökningar, medan IsThereAnyDeal Överallt är en lättare förlängning som låter användare se historiken prisinformation(prisinformation) när du håller muspekaren över länkar ånga.

Om en GG.erbjudanden är din favoritspelwebbplats, bör du fortfarande seriöst överväga webbläsartilläggen den erbjuder IsThereAnyDeal . Augmented Steam och IsThereAnyDeal Everywhere är tillgängliga för Chrome och Firefox(Chrome och Firefox) .

/r/GameDials

Man kan inte lita på automatisering för allt, och det stämmer när det kommer till jämförande shopping. Ibland kan lite manuell insikt räcka långt.

Om du letar efter kurerade erbjudanden är Reddit /r/GameDeals ett bra alternativ. /r/GameDeals är en subreddit med nästan 650 000 prenumeranter som uppdateras dagligen med de senaste digitala (och fysiska) spelerbjudandena.

Reddits röstsystem förlitar sig på att dess community hjälper till att moderera inlägg på egen hand, så förslagen du ser här väljs inte bara ut av spelare som du, utan de du ser ovan måste ha den högsta godkännandebetyg(godkännandebetyg) .

/r/GameDeals är en värdefull gemenskap som hjälper till att göra processen att välja relevant och historisk spelförsäljning mer human.

Med dessa tre webbplatser bör det vara enkelt att hålla reda på prisfall och spelförsäljning. Tänk dock på att att köpa spel under försäljning inte är det enda sättet att spara pengar när du spelar. Se till att kolla in vår lista över de bästa tjänsterna tv-spelsprenumerationer för Windows!(spelprenumeration)

I och med att Steams sommarrea nyligen närmade sig sitt slut, ligger internets största försäljning av digitala videospel bakom oss. Det betyder dock inte att resten av året inte kommer att vara fylld med rabatter som kunniga spelare kan dra nytta av.

Den digitala distributionen av tv-spel har blivit ett allt populärare sätt för konsumenter att köpa spel, och det har också resulterat i olika standarder för hur vissa spel prissätts och säljs. Kostnaden för frakt och tillverkning av kassetter, skivor och fodral är något som digitala spelutgivare aldrig behöver oroa sig för.

Som ett resultat kan kostnaden för ett digitalt distribuerat spel nu förenklas till att bara utveckla tid och kostnader som är förknippade med det. Vad betyder det för dig och mig? Det kan vara orsaken till så många generösa försäljningar de senaste åren, särskilt för titlar som har åldrats och inte längre är aktivt utvecklade.

Med det sagt, tålmodiga spelare har nu möjlighet att vänta ut spelsläpp till det perfekta ögonblicket för att kasta sig ut på historiska låga priser för att få mest valuta för pengarna. Hur kan de göra det? I den här artikeln kommer jag att dela med mig av några webbplatser för att hjälpa dig hitta den perfekta tiden att köpa digitalt distribuerade videospel till rea.

Hur man hittar digitala spel till lägsta försäljningspris

Med så många online-skyltfönster kan jämförelser av digitala spel bli en stor huvudvärk. Det finns dock några viktiga webbplatser som samlar distributörer och kommer att göra allt det hårda arbetet åt dig.

GG.erbjudanden

GG.deals är mitt val för den bästa övergripande lösningen för att snabbt hitta digitala spel till försäljning. Dess användargränssnitt är elegant och lätt att navigera, och det har den mest robusta uppsättningen funktioner av alla liknande webbplatser.

Se direkt på sajtens hemsida, du kommer att visa tabeller för nya erbjudanden, bästa erbjudanden och historiska låga värden. GG.deals är unikt eftersom det använder sin egen algoritm för att bestämma de bästa tillgängliga erbjudandena vid varje given tidpunkt och poängsätter dem på en skala från 0–10. Poängen, som kallas deras Deal Rating, är baserad på historisk prisinformation, hur många användare som har spelet på sin önskelista och vad det aktuella priset är.

Om du skapar ditt eget konto låter GG.deals dig också skapa och spara dina egna dealfiltreringsuppsättningar.

Ovan visas ett filter som jag har skapat och sparat. Du kan se filtreringsalternativet ovanför spelraderna. GG.deals låter dig filtrera baserat på rabattprocent, butikstillgänglighet, Deal Rating, Metascore, DRM, genre och mer.

GG.deals har speciella filteralternativ för att visa historiska dalar och dölja spel som du redan äger också. Det senare kan uppnås genom att registrera dig för ett konto och länka ditt Steam-konto till GG.deals. Även om önskeliststöd för Steam, GOG och Humble Bundle för närvarande är implementerat, fungerar samlingssynkronisering endast för Steam.

GG.deals stöder också deal alerts, vilket gör att du kan ställa in anpassade triggers för spelpriser så att du kan få ett e-postmeddelande och/eller webbläsaravisering när spel du är intresserad av faller under en priströskel.

Sammantaget är GG.deals den mest kompletta och funktionsrika partysajten för att hitta rabatter och reor i över 20 onlinespelbutiker.

IsThereAnyDeal

IsThereAnyDeal har funnits i flera år, och även om många av dess användare har tyckt om GG.deals på senare tid, erbjuder IsThereAnyDeal fortfarande några viktiga, exklusiva funktioner.

Liksom GG.deals stöder IsThereAnyDeal insamling och synkronisering av önskelistor. En fördel som IsThereAnyDeals synkronisering har framför GG.deals är att den stöder samlingssynkronisering för GOG.

Många andra GG.deals-funktioner kan också hittas på IsThereAnyDeal, såsom affäraviseringar och filterförinställningar. Men ett område där IsThereAnyDeal är det entydiga valet är om du är intresserad av webbläsartillägg och förbättringar.

Med webbläsartilläggen Augmented Steam och IsThereAnyDeal Everywhere kan användare helt ändra hur de upplever Steam-webbplatsen. Augmented Steam lägger till en rad funktioner direkt till det, som mer prisinformation, markerade ägda och önskelistade spel och prestandaundersökningar, medan IsThereAnyDeal Everywhere är en lättare tillägg som ger användarna en överblick över historisk prisinformation när de svävar på Steam-länkar.

Om GG.deals är din favoritwebbplats för spelerbjudanden, bör du fortfarande starkt överväga webbläsartilläggen som IsThereAnyDeal erbjuder. Augmented Steam och IsThereAnyDeal Everywhere är tillgängliga för Chrome och Firefox.

/r/GameDeals

Det går inte att lita på automatisering för allt, och detta gäller när det kommer till jämförande shopping. Ibland kan lite manuell insikt räcka långt.

Om du letar efter handplockade erbjudanden är Reddits /r/GameDeals ett bra alternativ. /r/GameDeals är en subreddit med nästan 650 000 prenumeranter som uppdateras dagligen med de senaste digitala (och fysiska) spelerbjudandena.

Reddits uppröstningssystem förlitar sig på att dess community hjälper till att självmoderera inlämningar, så de erbjudanden du ser publicerade här väljs inte bara ut av spelare som du, utan de du ser överst bör vara de med högsta godkännandebetyg.

/r/GameDeals är en värdefull gemenskap som hjälper till att humanisera processen att välja relevant och historisk spelförsäljning.

Med dessa tre webbplatser bör det vara enkelt att spåra prisfall och spelförsäljning. Tänk dock på att köp av spel under försäljning inte är det enda sättet att spara pengar när du spelar. Var noga med att kolla in vår lista över de bästa Windows-videospelprenumerationstjänsterna också!

Relaterade Artiklar

Back to top button