Hisense fortsätter att utöka Vidaa OS och erbjuder MyCanal-åtkomst till alla sina användare

Hisense 75A7GQ

CANAL+-applikationen är nu tillgänglig på Hisense tv-apparaterett stöd som snart kommer att åtföljas av en dedikerad knapp på tillverkarens fjärrkontroller.

Hisense tillkännagav i går utplaceringen av en uppdatering som markerar ankomsten av CANAL +-applikationen på märkets tv-apparater. Alla modeller som fungerar med Vidaa 4 och 5 plattformen påverkas. Uppdateringen är tillgänglig direkt från TV-inställningarna, eller för nedladdning från den officiella Hisense-webbplatsen.

CANAL+ kommer snart att ha sin dedikerade knapp

Partnerskapet mellan de två företagen stannar inte där. CANAL+ kommer verkligen att dra nytta av en dedikerad knapp på nästa Hisense-fjärrkontroll. Vi får alltså veta att QLED A7GQ-serien kommer att vara den första, från slutet av oktober, att dra nytta av denna knapp dedikerad till Canal+-applikationen.

Damien Neymarc, marknadschef på Hisense Frankrike, kommenterade ämnet: ” Vi är glada över att kunna distribuera CANAL+ på alla våra 4K UHD-tv-apparater med vårt interna operativsystem VIDAA 4 och VIDAA 5. För första gången i Frankrike är CANAL+-applikationen tillgänglig direkt från fjärrkontrollen med dess dedikerade knapp . Detta förstärker vår strategi att erbjuda den franska allmänheten allt enklare tillgång till uppkopplad TV. “.

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button