Hemsäkerhetssystemet kan du ställa in själv på 30 minuter

Tänk på orden “hemsäkerhet” och vad tänker du på? En installationspersonal, påträngande säljare, en dyr månadsräkning och, naturligtvis, ut med massor av pengar för att få det hela i ordning.

Goda nyheter: Det behöver inte vara så. Med vår sponsor, SimpliSafe, kan du skydda hela ditt hem, dygnet runt, utan att spränga din budget eller ens dra ut en borr. Installera allt själv på några minuter, sedan är det bara Arbetar.

SimpliSafe är ett prisbelönt hemsäkerhetssystem konstruerat med den senaste tekniken för att hålla din familj säker. Låt inte det lura dig att tro att du måste vara supertekniker för att använda den. SimpliSafe är så, ja, enkel att installera och använda. Förbi är hemsäkerhetens dagar där ingen i huset vet hur man använder den från första början.

Det som skiljer SimpliSafe är dess medarbetare: Högutbildade säkerhetsexperter som alltid finns där för dig när du behöver dem som mest. De bryr sig verkligen om att hålla dig säker.

När ett larm går finns en person som bryr sig där för dig med ett telefonsamtal för att se till att du är okej. När en nödsituation inträffar är de där för att få brand- och polisinsatser till din ytterdörr direkt.

Summan av kardemumman är: När du behöver dem som mest finns SimpliSafe där 24/7, med experter utbildade för att inte bara hålla dig säker utan för att få dig att känna dig säker. Det är en av många anledningar till att US News nyligen kallade SimpliSafe “den bästa hemsäkerheten 2021.”

För att lära dig mer om hur SimpliSafe kan hjälpa till att skydda dig, gå till SimpliSafeKim.com. Anpassa ditt system och få en gratis HD-säkerhetskamera bara för att du lyssnar på Kim. Det är ett värde på $99.

Vad väntar du på? Gå till SimpliSafeKim.com.

Relaterade Artiklar

Back to top button