Hemliga kemiska och bakteriologiska vapenlaboratorier i Ukraina?

Nyheten spreds av Moskva att man skulle ha identifierat kemiska och bakteriologiska vapenlaboratorier på Ukrainas mark och kallade dem en allvarlig fara för mänskligheten.

Kemiska och bakteriologiska vapen: Putin tänker riva laboratorierna ett efter ett

För tillfället från Flyga det verkar inte finnas någon avsikt att vända. Verksamheten fortsätter dag och natt och det är inte känt hur länge de kommer att pågå.

Ryska källor de bekräftar att demilitariseringen av Ukraina har förutsett fall av upprepade bombningar på samma punkter, i syfte att förstöra underjordiska laboratorier.

Kreml sa att det på det ukrainska territoriet fanns och finns flera kemiska och bakteriologiska vapenlaboratorier. Flera studier pågår, vilket utgör en allvarlig fara för den lokala och globala folkhälsan enligt Moskva.

Vissa rykten tyder på att termobariska bomber används för att få ner dessa mål. De är mer destruktiva än konventionella vapen och har förmågan att skapa en kemisk reaktion, associerad med snabb och våldsam förbränning, mellan ett bränsle och det omgivande syret och därigenom eliminera alla påstådda bakterier eller virus i dessa forskningscentra.

Laboratories Ukraina: Information som väcker minnen från de senaste två åren

Efter två år av pandemi bara för att prata om farorna relaterade till kemiska eller biologiska vapen man skulle rysa, men detta är varningen som Moskva har utfärdat för att varna världen.

För närvarande ursprunget till covid-19 de är fortfarande höljda i mystik. Vi kan inte glömma ögonblicket då amerikansk underrättelsetjänst gör en högljudd start genom att peka finger mot Kina.

Kina som enligt 007 USA han skulle ha studerat viruset och sedan rymt, på grund av slarv i laboratorieprocedurerna. På den tiden släpptes en stor etisk debatt om studier och forskning om patogener.

En fara som världen inte har råd att köra igen i detta ögonblick, som Moskva säger sig vilja avhjälpa, anklagar Europa och USA att ha bidragit ekonomiskt till förverkligandet av dessa farliga laboratorier.

Om du gillade den här artikeln kanske du vill ta en titt på: Hur du räddar dig själv från ett kärnvapenkrig!

Relaterade Artiklar

Back to top button