HBO Max sägs vara på gång med en ny Constantine-serie, med JJ Abrams i huvudrollen

Constantine © NBC

Att ackompanjera hans framtida serie Justice League DarkHBO Max och regissören/producenten JJ Abrams arbetade på en ny serie centrerad på den berömda DC-karaktären John Constantine.

För närvarande är det fortfarande Matt Ryan som spelar rollen för DC-serien av The CW.

Läs också:
Onsdag: en ny serie “The Adams Family” på Netflix, regisserad av Tim Burton

En ung och mörk version av Constantine

För snart ett år sedan pratades det om att starta en serie Justice League Dark
på HBO Max. Sedan dess har showen som producerats av JJ Abrams via hans företag Bad Robot förblivit väldigt diskret, men amerikansk media tror sig nu veta att den inte kommer ensam. Därmed skulle mannen också producera en ny serie Konstantinföga förvånande relaterad till Justice League Dark.

Enligt den första informationen, som ska tas villkorligt för tillfället, skulle serien här vara intresserad av en ung version av karaktären. Mörkt, skulle hon fokusera mer på de fruktansvärda delarna av hennes verksamhet som specialist inom det ockulta, och mindre på de religiösa elementen.

Läs också:
Disney+ tillkännager Assembled, en dokumentärserie bakom kulisserna med Marvel-serier och filmer

Ännu ett nytt ansikte för detektiven

DC Comics antihjälte har redan porträtterats två gånger på skärmen. På den stora, i filmen med samma namn, var det Keanu Reeves som valdes ut 2005. På den lilla, i serien Konstantin från NBC, då i serien Pil och för närvarande Legends of Tomorrowdet är Matt Ryan som bär den berömda regnrocken.

Även om den senare skulle återkomma i nästa säsong av programmet The CW, kommer han uppenbarligen inte att behållas i denna nya HBO Max-version. Hur som helst skulle sökandet efter en ny skådespelare pågå, medan produktionen skulle vilja behålla en man från mångfalden.

Slutligen, kom ihåg att HBO Max satsar mycket på DC Comics-universum för de kommande åren. Förutom dessa två serier och Doom Patrol och Titaner, varav nya säsonger väntas, spin-off av Självmordsgrupp, Fredsmästareen serie Grön lykta, och en serie om Gotham City relaterad till filmen Batman.

Källa: mängd

Relaterade Artiklar

Back to top button