Hasselblad utökar fotopartnerskapet med ett nytt smartphonemärke

Oppo Find X5 Pro

Det var en öppen hemlighet. En månad före formaliseringen av Hitta X5 Pro, läckor föreslår ett samarbete med ett stort namn inom fotografi. Det är nu officiellt.

Efter OnePlus har OPPO just formaliserat ett 3-årigt samarbete med Hasselblad.

Ett samarbete mellan OPPO och Hasselblad

Hasselblad tecknar ett nytt strategiskt partnerskap. Parallellt med sin konferens formaliserar OPPO ett samarbete med det svenska företaget som redan ställt sin fotoexpertis till OnePlus tjänst sedan förra året. Efter sammanslagningen mellan de två företagen drar OPPO nu fördel av ett liknande partnerskap som kommer att löpa i tre år. Målet är enkelt: att förbättra och öka funktionerna och fotoupplevelsen hos OPPO-smarttelefoner.

Till att börja med kommer detta partnerskap att fokusera på ” mjukvaruförbättringar för naturlig färgkalibrering “, som kommer att integreras från nästa generation av Find X-smarttelefoner, nämligen Find X5 Pro, som även kommer att leverera huschippet MariSilicon X, dedikerat till bildbehandling. Dessa nya funktioner bör också göra det möjligt för bilderna på de berörda telefonerna att reproducera ” mer naturliga hudtoner för porträtt “, indikerar det kinesiska varumärket i sitt officiella pressmeddelande.

Källa: OPPO

Relaterade Artiklar

Back to top button