Harry Potter: specialen för 20-årsjubileet kommer att anlända till Salto

harry potter special

Som det som föreslagits Vänner för några veckor sedan sagans huvudaktörer Harry Potter kommer att träffas igen för ett speciellt avsnitt för att fira 20-årsdagen av den första filmen.

Uppdatering 22/12 16:40: Det är bra kullerbytta
som kommer att föreslå detta möte i Frankrike. Vi ses från 1 januari 2022 kl. 9:30 för de mest motiverade på plattformen! Samtliga åtta filmer kommer också samma dag.

Ett trevligt sätt att starta 2022 för fansen, eftersom det kommer att erbjudas på HBO Max den 1eh nästa januari.

Tillbaka till Hogwarts den 1:aeh januari 2022

Först och främst, ursäkta för det gamla slaget som möjligen genererades av det faktum att filmen Harry Potter vid de vises sten precis fyllt 20. Men för att fira händelsen kommer HBO Max att sända 1:aneh nästa januari ett specialavsnitt som samlar sagans huvudtrio baserat på JK Rowlings skrifter: Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint.

Tolkarna av Harry, Hermione och Ron kommer förmodligen att ha mycket att säga till varandra och avslöja för fansen bakom kulisserna av den långa sagan som utan tvekan har format deras respektive karriärer. Regissören Chris Colombus och många andra skådespelare kommer naturligtvis också att vara med.

Det återstår nu att se om någon i Frankrike kommer att sända detta möte. För Vännerdet var TF1 och Salto som skötte det.

Om samma ämne:
Spider-Man: No Way Home avslöjar äntligen sin sista trailer

Källa: Kommer snart

Relaterade Artiklar

Back to top button