Harry Potter-fan? OnePlus tänkte på dig och släppte en specialutgåva av sin uppkopplade klocka

oneplus klocka recension

Det kinesiska företaget OnePlus bekräftar den förestående ankomsten av en ansluten klocka i den berömda trollkarlens färger.

En begränsad upplaga som vi har hört talas om i flera veckor, och som just har blivit officiellt tillkännagiven.

Trollkarlarnas timme har anlänt

OnePlus Harry Potter-anslutna klocka retades igår via märkets indiska Twitter-konto. Namnet Harry Potter nämns inte, men tvivel är inte längre tillåtet. Armbandet har faktiskt symbolen för Hogwarts, den berömda skolan för magi, och den publicerade bilden visar omnämnandet ” Efter all denna tid ? Fortfarande. “, som frammanar det mytiska utbytet mellan professor Dumbledore och Severus Snape i den sjunde delen av sagan. Med all sannolikhet kommer detta att vara OnePlus Watch Standard, som kommer med en 1,39-tums AMOLED-skärm och kommer att släppas under våren.

Genom att följa länken, som inte tillåter oss att se mycket mer, ser vi att One Plus lägger till ett lager genom att starta ett anrop till ” alla häxor och trollkarlar “. Dessutom slutar webbadressen till den dedikerade sidan med ett ” hp klocka som säger allt. Rykten tyder också på att flera exklusiva urtavlor skulle erbjudas, inklusive vapenskölden från den berömda trollkarlsskolan, eller till och med de fyra husens. Det finns dock fortfarande många okända, eftersom vi inte vet om denna anslutna klocka kommer att vara tillgänglig överallt, när den kommer att finnas tillgänglig eller till vilket pris.

Källa: gsmarena

Relaterade Artiklar

Back to top button