Harley-Davidson gör sina Serial 1-cyklar anslutna tack vare Google

Serie 1 © Serie 1

Harley-Davidsons e-cykelavdelning, Serie 1blir en partner till Google.

Tillräckligt för att den nya generationen eBikes ska vara mer ansluten än någonsin med Google Cloud.

Serie 1: med riktiga bitar av Google i den

Som ni säkert vet har Harley-Davidson-gruppen sedan några år tillbaka diversifierat sin verksamhet och tagit vändningen mot elektromobilitet. Detta översätts till LiveWire, en ny enhet helt dedikerad till elektriska motorcyklar, men också till Serial 1, som erbjuder elcyklar.

En serie 1-serie som består av tre modeller i Europa, inklusive två Rush/CTY, samt Mosh/CTY.

Serie 1 © Serie 1

Idag är Serial 1 mycket stolta över att tillkännage en andra generation av CTY-elcyklar, som kommer att dra nytta av ett partnerskap med den amerikanska jätten Google. Ett samarbete som syftar till att förbättra upplevelsen kopplat till styret på Serial 1-cyklar, med i synnerhet en mobilapplikation som kommer att vara full av information och annan data relaterad till resor.

Serial 1 Rush CTY 2021 © Serial 1 Rush CTY 2021

På så sätt, via den dedikerade mobilapplikationen, kommer ägare av en andra generationens serie 1-cykel att kunna planera en rutt via Google Maps, spåra och låsa sin cykel på distans, få tillgång till mängder av data relaterade till gjorda resor, utan att förstås glömma bort att hålla ett öga på batteriet, hastigheten, autonomin…

Berika cyklar med nya funktioner

På sidan av Matthias Breunig, chef för Global Automotive Solutions-grenen av Google Cloud, säger vi: Vi är glada över att kunna erbjuda Google Clouds lösning Intelligent Product Essentials till Serie 1-åkare och hjälpa oss att leverera säkra och personliga upplevelser. ».

Observera att den här andra generationen har en Bluetooth-fyr, men även mobil- och GPS-data för en cykel som är mer uppkopplad än någonsin. Kom ihåg att Serie 1-serien är tillgänglig från 3 999 euro, för MOSH/CTY-modellen.

Om samma ämne:
De små fransmännen i Voltaire lanserar sin nya elcykel: Bellecour

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button