Har du iOS 15 och ditt lagringsutrymme är fullt? Kanske är det bara en bugg… och det påverkar alla användare

iOS 15

Varning för full lagring medan det fortfarande finns många GB tillgängliga, dåliga mått på det återstående utrymmet, flera buggar rapporterade till Apple på iOS 15.

Uppdateringen till iOS 15 kommer med sin del av tekniska problem och buggar. En av de mest irriterande som rapporterats av många användare är utseendet på ett meddelande som säger att lagringen av enheten är ” nästan full “.

Läs också:
iOS 15: vilka funktioner saknas fortfarande?

Flera lagringsbuggar på iOS 15

Klagomål till Apples support i detta ämne, på sociala nätverk och på forum, har regnat de senaste dagarna. Även om de inte hade några problem med lagringsutrymme före iOS 15, får iPhone- och iPad-ägare som har uppdaterat sin enhet nu ett varningsmeddelande.

Genom att trycka på varningsmeddelandet återgår direkt till lagringsinställningarna, där vi kan se att varningen inte är nödvändig och att det fortfarande finns tillräckligt med utrymme för normal användning av mobilen. Förutom att anmälan inte kan raderas.

En annan bugg har rapporterats angående lagring på iOS 15, vissa användare märker att systemet felberäknar mängden GB som används, denna gång minimerar vikten av applikationer och filer för att visa ett ledigt utrymme som är mycket högre än verkligheten.

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button