Har bristen slagit till igen? Pete Lau bekräftar att det inte kommer att finnas någon OnePlus 9T i år

oneplus 9 recension

I år kommer OnePlus att avvika från sin tradition och kommer inte att erbjuda en förbättrad version av sin smart telefon high end i andra halvlek.

Tvivlet svävade, det är nu bekräftat. Det kommer inte att finnas en OnePlus 9T 2021. Sedan 2016 kommer detta att vara första året som märket inte släpper en T-serie smartphone.

Läs också:
OnePlus 9 välkomnar ett nytt Xpan-fotoläge som en hyllning till Hasselblad Xpan

Ingen OnePlus 9T i år

Rykten framkallade frånvaron av OnePlus 9T, det är nu inspelat. ” Vi kommer inte att lansera T-seriens produkter i år sade Pete Lau, medgrundare och VD för företaget, till Gränsen. Ett föga överraskande beslut i samband med en pandemi.

Frånvaron av OnePlus 9T kan delvis förklaras av bristen på elektroniska chips över hela världen, vilket komplicerar lanseringen av en smartphone mer än någonsin. Eftersom det inte nödvändigtvis fanns några större förändringar att göra på OnePlus 9, kan vi förstå att varumärket föredrar att fokusera på sina nästa flaggskepp.

En annan punkt som kan ha påverkat detta beslut: den kinesiska tillverkarens redan välfyllda portfölj. Med OnePlus Nord 2, OnePlus 9 Pro eller OnePlus 8T, liknande på flera punkter, verkar det svårt att kunna locka konsumenter till en något förbättrad version. Speciellt eftersom närmandet mellan OnePlus och OPPO redan är på god väg, i synnerhet med sammanslagningen av OxygenOS- och ColorOS-gränssnitten.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button