Här är världens största e-cykel (och priset att matcha)

DirtySixer

Varumärket DirtySixer, som är specialiserat på cyklar för långa människor, blir elektriskt.

Företaget presenterar en ny cykel kallad eDirtySixer, som kommer att finnas tillgänglig nästa år.

En XXL elcykel hos DirtySixer

Många cyklar (elektriska eller inte) erbjuds i olika storlekar för att passa det största antalet. Företaget DirtySixer, grundat av David Folch, är specialiserat på design av XXL-cyklar. Detta är ett tydligt önskemål från skaparens sida, den sistnämnde mäter lite mindre än 2 meter och har en 49:a. Han har tidigare blivit utsatt för ett fall på sin cykel, felet på en cykel som var inte korrekt utformad för långa människor.

Dessutom har firman DirtySixer, skapad för lite mindre än tio år sedan i samarbete med en viss Bill Walton, precis formaliserat en ny modell, kallad eDirty Sixer. Detta är märkets första elcykel. Kom ihåg att Shaquille O’Neal särskilt marknadsförde Dirty Sixer-cyklar för några år sedan, i en annons för American Express.

DirtySixer

Detta är en utskuren cykel för (mycket) långa förare, utrustad med en Shimano E8000-motor och 500 Wh-batterier. Tillräckligt för att den ska nå en hastighet på 32 km/h, med en tillkännagiven autonomi på cirka 96 kilometer. Företaget planerar också att testa motorer från Bosch och Valeo.

Uppenbarligen kommer denna eDirty Sixer att sticka ut när det gäller utseende, eftersom den är utrustad med 36-tumshjul, monterade på Nextie kolfälgar, för att inte tala om en aluminiumram. Det finns även skivbromsar, fram och bak, med skivor (återigen XXL) på 203 mm.

DirtySixer

Denna eDirty Sixer kommer att erbjudas i två versioner: ” mountainbike “och” väg “. Cykeln ska finnas tillgänglig någon gång 2023, till ett pris av cirka 8 000 dollar.

Hjälp vid köp: hur köper du din elcykel (VAE) billigare 2022?

Vill du investera i en elektriskt assisterad cykel (VAE)? År 2022 kan detta köp reduceras kraftigt tack vare kombinationen av flera nationella och lokala offentliga stöd. Du kan alltså dra nytta av flera ekonomiska stöd som gör ditt köp mycket billigare.
Läs mer

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button