Här är ett mycket bra pris för denna Xiaomi Redmi Note 11

Det är en extremt prisvärd mobiltelefon som landar på Clubic när helgen närmar sig.

Xiaomi Redmi Note 11 © Xiaomi

Än en gång får Xiaomi Redmi Note 11 en jäkla kampanj! Det kinesiska företagets mobil är faktiskt alltid billigare tack vare denna femtonde rabatt som kommer att avlasta din budget.

Xiaomi Redmi Note 11 i korthet

  • En välkalibrerad och ljusstark AMOLED-skärm
  • Mycket ergonomisk och lätt design
  • En helt enorm autonomi!

För tillfället säljs Xiaomi Redmi Note 11 för €178 istället för de vanliga €199,99.

Hitta Xiaomi Redmi Note 11 för 178 € på Amazon

Ett oslagbart värde för pengarna

Som du kommer att kunna se har Xiaomi Redmi Note 11 några anmärkningsvärda egenskaper som kommer att tilltala krävande användare. Men innan vi återgår till dessa fördelar är vi skyldiga att lista de villkor som Amazon tillämpar på denna produkt. Även här har allt gjorts för att göra ditt liv enklare!

Hemleverans tillhandahålls helt logiskt gratis av den amerikanska e-handlaren. Ett upphämtningsställe kan också väljas av dig. När det gäller Amazon Prime-prenumeranter kommer de att få sin beställning snabbare och kan välja att betala i fyra omgångar utan kostnad. Garantin gäller i två år.

Redmi Note 11: en mobil som ger det väsentliga

Idag är det Redmi Note 11 i sin 4G-version som intresserar oss. Denna är utrustad med en 6,43-tums AMOLED-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Panelen är mycket ljusstark, vilket är väldigt behagligt när man tittar på videor utomhus. Inuti telefonen finns en Snapdragon 680-processor som stöds av 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme.En konfiguration som inte nödvändigtvis är optimal för spel men som kommer hålla sig på ganska grundläggande uppgifter.

Xiaomis smartphone drar också nytta av en framgångsrik design. Den är både lätt och skön att hålla i. Notera i förbigående den fantastiska autonomin hos 5000 mAh-batteriet. Det sistnämnda kommer lätt att hålla i två hela dagar. Räkna en timme för att få 100 % uppladdning.

Redmi Note 11

Hitta Xiaomi Redmi Note 11 för 178 € på Amazon

För att ha alla kort i handen innan du gör ditt val, överväg att konsultera vårt fullständiga test av Xiaomi Redmi Note 11.

Smartphones gjorda för dig

Oundvikligen kommer priset på Redmi Note 11 att pressa dig att göra vissa eftergifter när det gäller dess funktioner. Men om du är redo att betala priset för att få en mycket effektivare modell, överväg att ta en titt på vår jämförelse av de bästa Xiaomi-smarttelefonerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button