Här är den nya Skype captcha som du måste fylla i 10 gånger i rad… för att skapa ett konto

Skype-logotypen © Microsoft

Nya personer som vill registrera sig på Skype
konfronteras för närvarande med en captcha som är lite för … säker.

Det är som om Microsoft vill tappa sina egna tjänster och inte verkar inse hur svårt dess captcha är.

Du kan göra en captcha en gång… men inte tio

Generellt är en captcha avsedd att vara ganska lätt att lösa. Ibland tråkigt och långsamt, men det är aldrig menat att vara ett hinder för registrering. Kryssruta, tillägg, bilder att välja eller pil för att bläddra, vi har sett många av dem och vi har alltid lyckats stolt bevisa att vi inte är robotar.

Men den här gången verkar Microsoft mycket misstänksam och den senaste Skype captcha är ett inkongruent bevis på detta: förutom att det är ett minimum av komplexitet att lösa (två pilar, varken mer eller mindre, måste peka uppåt), måste det inte göras mindre än tio gånger i rad. Och om du gjorde ett misstag kommer du inte att veta förrän cykeln är över. Vissa Reddit-användare verkar hävda att det tog inte mindre än 30 minuter att lösa denna captcha.

Skype Captcha

Svårt för tillfället att veta om Microsoft har integrerat detta medvetet eller om det är ett tekniskt problem, men företaget har informerat Pipande dator att hon “utredde” om det.

Källa: Pipande dator

Den bästa gratis programvaran för videokonferenser

Letar du efter programvara som erbjuder en gratis samtalsfunktion men du är osäker på vilken du ska välja? Då har du kommit rätt.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button