Här är de nya emojierna som kommer att dyka upp på din iPhone

Nya iPhone-emojis © Emojipedia

iOS 15.4-betan kom i händerna på utvecklare förra veckan, och den innehåller en rad nya emojis för användarna. iPhone och iPad.

Trettio nya symboler, allt från ett troll för fantasyfantaster till många ansiktsuttryck, till nya gester: det kommer att finnas något för alla.

Här är de nya emojierna som kommer till iPhone

Årets första emojis kommer till iPhone och iPad. Förväntas i iOS 15.4-versionen planerad till slutet av mars, eller till och med början av april, dessa nya smileys är redan tillgängliga i betaversionen av den framtida uppdateringen. Detta är en möjlighet för användare att upptäcka de trettio nya emojis som kommer att prägla deras meddelanden under 2022. Mellan en smiley på gränsen till tårar, händer som döljer ögonen, ett ansikte som smälter, en annan som uppmärksammar dig, flera handtecken eller till och med ett nytt utbud av frukt, grönsaker, växter och aktiviteter, kommer användarna alltid att ha fler uttryckssymboler för att uttrycka sina känslor.

De nya symbolerna betonar också inklusivitet med emojis som föreställer en gravid man och icke-könad person, för att visa att graviditet även är möjlig för transpersoner och icke-binära personer. På samma sätt kommer iPhone- och iPad-användare att kunna representera två personer som skakar hand med ett bredare urval av hudtoner.

Nya iPhone-emojis © Emojipedia

Källa: CNET

Relaterade Artiklar

Back to top button