Här är de 5 bästa Xiaomi-produkterna som säljs för de franska dagarna

AliExpress erbjuder dig imponerande kampanjer med anledning av de franska dagarna. Upptäck vårt urval av de bästa erbjudandena för stunden för att tillfredsställa dig utan att spendera för mycket!

aliexpress topp 5

De franska dagarna smälter priserna på dina högteknologiska favoritenheter. AliExpress erbjuder dig nu ett speciellt fokus på varumärket Xiaomi, välkänt för allmänheten under de senaste åren, och exceptionella rabatter på flera smartphones, surfplattor och även på en bildskärm dedikerad till PC-spelare.

De 5 kampanjerbjudandena att ta till vara:

  • Xiaomi Pad 5 surfplatta för 283,94 € med kampanjkod FDS30 (30 €)
  • Xiaomi Curved Gaming Monitor 34″ för 339,99 € med kampanjkod FDS30 (30 €)
  • Xiaomi Redmi Note 10 Pro för 224€ med kampanjkod FDS15 (15€)
  • Xiaomi Redmi Note 11S 5G för 221€ med kampanjkod FDS15 (15€)
  • POCO X4 GT för 319€ med kampanjkoden FDS30 (30€) + säljarkupong på 30€

En kraftfull familjesurfplatta för hela familjen

Xiaomi MiPad 5 © Xiaomi

Se tabletten Xiaomi Pad 5 för 283,94 €

Xiaomi Pad 5 är den senaste pekskärmsplattan designad av tillverkaren Xiaomi. Den är tillgänglig för €283,94 tack på kampanjkod FDS30. För denna mycket mångsidiga modell erbjuder märket dig en stor 11-tums LCD 2,5K 120 Hz-skärm, perfekt lämpad för både läsning och webben men också för videostreaming för att upptäcka eller återupptäcka dina favoritfilmer och serier. Fyra högtalare placerade på vardera sidan av enheten ger dig omslutande och uppslukande ljud för alla dina program, med Dolby Atmos och Hi-Res Audio-kompatibilitet.

Qualcomm Snapdragon 860-processorn gör att Xiaomi Pad 5 kan köra alla applikationer som finns tillgängliga på App Store utan latens, såsom kreativ programvara eller videospel, även de mest grafiskt krävande.

Batteriet på 8720 mAh ger dig äntligen en kontinuerlig dag av självständighet och flera dagar i samband med familjeanvändning.

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Xiaomi Pad 5.

En XXL böjd skärm för spelare

Xiaomi Mi Curved © Xiaomi

Se Xiaomi Curved Gaming Monitor 34″ för 339,99 €

Xiaomi Curved Gaming Monitor är en XXL-skärm med sin 34-tums diagonal i 21:9-format som låter dig njuta av alla delar av din spelmiljö. Böjd, skärmen fördjupar dig helt i handlingen och eliminerar distraktionsbilder för att hjälpa dig få koncentration och precision. Den här skärmen är tillgänglig för €339,99 med kupongkod FDS30.

Höjden är justerbar för att anpassa sig perfekt till dina lekvanor men också av arbete. Skärmen är faktiskt tillräckligt stor och exakt för att du ska kunna distanspendla genom att använda den stora ytan på plattan för att visa flera applikationer samtidigt.

Skärmen erbjuder en uppdateringsfrekvens på 144 Hz för att följa dina rörelser och handlingar så nära som möjligt. Den innehåller också FreeSync Premium-teknik och hanterar den variabla uppdateringsfrekvensen. För att skydda dina ögon har den äntligen en blåljusreducerande teknik att aktivera för att lindra din syn.

Med Redmi Note 10 Pro erbjuder Xiaomi en mycket tillgänglig smartphone utan att vara billig

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Grön © © Xiaomi

Se Xiaomi Redmi Note 10 Pro för 224 €

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, för 224 € med kupongkod FDS15har varit en benchmark-smartphone på nybörjarnivå i flera år och fortsätter att vara lika relevant idag med både en 6,67-tums AMOLED FHD+-skärm, dess Snapdragon 732G-processor som säkerställer bra prestanda för dagstidningens behov och 128 GB lagringsutrymme för att behålla alla dina filer, foton och videor.

Fotodelen tillhandahålls av en fyrdubbel 108 megapixelsensor, som erbjuder dig många fotolägen men också en ultravidvinkelsensor för dina panoramabilder och en närhetssensor. På framsidan, en femte 16 megapixel sensor gör att du kan ringa dina videosamtal, och självklart dina selfies.

Autonomi säkerställs äntligen av ett stort 5020 mAh batteri för en hel dags användning.

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Xiaomi Redmi Note 10 Pro.

Utmärkt valuta för pengarna för en högkvalitativ smartphone med Redmi Note 11S

Redmi Note 11S

Se Xiaomi Redmi Note 11S 5G för 221 €

Xiaomi Redmi Note 11S är en fantastisk utveckling signerad av den kinesiska tillverkaren med en 6,6-tums 90 Hz FHD +-skärm till att börja med. Finns för 221€ med kampanjkod FDS15den har en trippel 50 megapixel fotosensor och en 13 megapixel främre kamera för alla dina bilder, med olika lägen som lagts till av Xiaomi för att ge fritt spelrum till din kreativitet.

Fördelen med denna billiga smartphone är uppenbarligen dess 5G-anslutning som låter dig njuta av de bästa hastigheterna var som helst i Frankrike med ditt kompatibla paket.

Att ladda Xiaomi Redmi Note 11S är också en punkt där varumärket har arbetat med ett 33W-system som gör att du kan återfå det mesta av ditt batteri på bara några tiotals minuter. En billig smartphone som kryssar i alla rutorna för den bredaste publiken.

POCO X4 GT: en premium smartphone för mindre än 350 euro

X4 GT © Clubic

Se POCO X4 GT för 319€

Med POCO X4 GT visar tillverkaren återigen sitt mantra att veta det bästa av tekniken till ett lågt pris. Spara 60 € på denna smartphone tack på kampanjkod FDS30 och en säljarkupong värd 30€.

Smarttelefonen har en MediaTek Dimensity 8100-processor, ett chip ingraverat i 5 nm tillsammans med 8 GB höghastighets LPDDR5-minne. Fördelen med dessa komponenter? Toppprestanda, särskilt i spelet, med minskad energiförbrukning för att garantera dig utmärkt självständighet under hela dagen. En ångkammare leder också effektivt bort värmen som produceras av dessa toppmoderna komponenter, utan att ge avkall på prestanda.

POCO X4 GT erbjuder också en 6,6-tums FHD+ LCD-skärm, Dolby Atmos-ljud, en trippel 64-megapixel fotosensor och en batteritid på 22 timmars videouppspelning. Snabbladdningen på 67 W låter dig äntligen ladda 5020 mAh-batteriet helt på bara 46 minuter.

Relaterade Artiklar

Back to top button