Hantera dina nedladdningar med BrowserDownloadsView

Vi tenderar att regelbundet ladda ner massor av innehåll, varav mycket är värdelöst och aldrig tas bort från våra datorer. Förutom(Dessutom) , många av oss kan helt enkelt inte hitta några saker som laddats ner i ” Nedladdningar » in (Ladda ner)Windows 10 och med det går vi vidare och laddar ner programvaran.

Om du har problem som liknar de vi har listat ovan, är det troligt att du inte kunde hantera och organisera dina uppladdade filer. Detta är inte lätt att göra, så vi bestämde oss för att prata om ett verktyg som kallas BrowserDownloadsView .

Hur man använder BrowserDownloadsView

Vad vi kan säga är det ett lätt verktyg att använda och förstå, och det finns inte mycket att göra efter att ha öppnat programmet för första gången. När du springer första gången BrowserDownloadsView kommer verktyget automatiskt att extrahera all nedladdningsinformation från Google Chrome och Firefox . Andra webbläsare stöds, men de måste baseras på Krom och Firefox .

Vad gör den? Väl(Tja), den är utformad för att visa information som t.ex Filnamn(Filnamn), URL- nedladdningsadress, url(Ladda ned URL) – adress webbsidor(Webbsida URL) , starttid(Starttid), tid gradering(sluttid), varaktighet(Nedladdningslängd) Nedladdningar , nedladdningsstorlek(Nedladdningsstorlek) webbläsare(webbläsare) och mycket mer.

ett] Automatisk(Automatisk) lägger till nedladdningsinformation

Som nämnts ovan är det första som detta verktyg kommer att göra att samla in all information från alla webbläsare som stöds på en gång. Beroende på hur många nedladdningar du har gjort tidigare kan det ta lite tid innan informationen visas på din skärm. Men var säker, han kommer att dyka upp, så bara ha tålamod medan han jobbar på det.

2]Exportera listan över webbläsare

Du kan behöva exportera webbläsarens nedladdningslista i flera format. Oroa dig inte(Oroa dig) det är verkligen möjligt. Vi kan göra detta genom att klicka på ” Spara(Spara)” överst. Välj sedan formatet, lägg till ett namn och klicka på ” Inmatning(Enter)” på tangentbordet.

3]Kopiera data

Människor kan använda kopieringsalternativ för att göra många saker. Klicka på knappen(Klick) ” Förändra(Redigera)” högst upp så ser du flera alternativ i rullgardinsmenyn. Härifrån kan användaren kopiera valda objekt, kopiera nedladdningsadresser och URL(URL) – webbadresser sidor(URL:er) .

Inte nog med det, användaren har möjlighet att kopiera hashen för vilken fil som helst, vilket är något vi verkligen gillar.

4]Ändra vy

Om du inte är nöjd med standardvyn föreslår vi att du ändrar den helt. För att göra ändringar, klicka på ” Se(Visa) ” och välj ett av de tillgängliga alternativen. Du kan markera udda linjer, visa rutnät, visa HTML – rapportera om alla eller utvalda poster osv.

Tänk på att mycket av det vi har nämnt i den här översikten kan göras genom att helt enkelt högerklicka på en eller flera av filerna som finns i listan.

5]Alternativ

På fliken ” alternativ(Alternativ) » användaren kommer att se flera funktioner som han kan använda direkt. Härifrån kan människor välja ett annat teckensnitt, använda standardteckensnittet, se dubbelklicksåtgärder och till och med hastighetsenheten. Om du behöver göra mer klickar du bara på ” Ytterligare (Avancerad) alternativ(Alternativ) ” . Men kom ihåg att dess kapacitet är ganska begränsad.

Ladda ner BrowserDownloadsView(Ladda ner BrowserDownloadsView) från den officiella webbplatsen.

Vi tenderar att ladda ner massor av innehåll regelbundet, och mycket av det är värdelösa saker som väl aldrig tas bort från våra datorer. Dessutom verkar många av oss helt enkelt inte hitta några av de saker som laddats ner till nedladdningsmappen på Windows 10, och med det går vi vidare och laddar ner programvaran.

Om du har liknande problem som vi påpekade ovan, är chansen stor att du har misslyckats med att hantera och organisera dina nedladdade filer. Att göra det är inte lätt, varför vi har valt att prata om ett verktyg som kallas BrowserDownloadsView.

Hur man använder BrowserDownloadsView

Vad vi kan säga är detta ett enkelt verktyg att använda och förstå, och det finns inte mycket att göra efter att ha öppnat programmet för första gången. När du först har startat BrowserDownloadsView hämtar verktyget automatiskt all nedladdningsinformation från Google Chrome och Firefox. Andra webbläsare stöds, men de måste vara baserade på Chrome och Firefox.

Vad gör den? Tja, den är utformad för att visa information som filnamn, nedladdningsadress, webbadress, starttid, sluttid, nedladdningslängd, nedladdningsstorlek, webbläsare och mer.

1]Automatisk tillägg av nedladdningsinformation

BrowserDownloadsView

Som nämnts ovan är det första som detta verktyg kommer att göra att samla in all information på en gång från alla webbläsare som stöds. Beroende på antalet nedladdningar du har gjort tidigare kan det ta ett tag innan informationen visas på skärmen. Men var säker, det kommer att dyka upp, så bara ha tålamod medan det jobbar på det.

2]Exportera din webbläsarlista

Du kanske känner ett behov av att exportera din webbläsarnedladdningslista till flera format. Oroa dig inte, för detta är verkligen möjligt. Vi kan göra detta genom att klicka på Spara-ikonen högst upp. När du har gjort det, välj formatet, lägg till namnet och tryck sedan på Enter-knappen på ditt tangentbord.

3]Kopiera data

Folk kan använda kopieringsalternativen för att göra många saker. Klicka på knappen Redigera längst upp, och från rullgardinsmenyn bör du se flera alternativ. Härifrån kan användaren kopiera valda objekt, kopiera nedladdnings-URL:er och webbadresser till webbsidor.

Inte bara det, utan möjligheten finns där för användaren att kopiera hashen till vilken fil som helst, och det är något vi gillar väldigt mycket.

4]Ändra vy

Om du inte är nöjd med standardvyn föreslår vi att du ändrar hela saken. För att göra ändringarna, klicka på Visa och välj sedan från antalet tillgängliga alternativ. Du kan markera udda rader, visa rutnätslinjer, visa en HTML-rapport om alla eller valda objekt och mer.

Kom nu ihåg att mycket av det vi nämnde i den här recensionen kan göras genom att bara högerklicka på en eller flera av filerna som finns på listan.

5]Alternativ

Från fliken Alternativ kommer användaren att stöta på flera funktioner som de kan dra nytta av direkt. Härifrån kan folk välja ett annat teckensnitt, använda standardteckensnittet, titta på dubbelklicksåtgärderna och till och med hastighetsenheten. Om det skulle uppstå behov av att göra mer, klicka bara på Avancerade alternativ. Men kom ihåg att den är ganska begränsad i omfattning.

Ladda ner BrowserDownloadsView från den officiella webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button