Hantera dina bokmärken i Firefox för att undvika att förlora en webbplats

Hur kunde det vara annorlunda, webbläsare Internet nuvarande erbjuda oss flera funktioner för att bättre kunna hantera webbplatser som vi låt oss komma åt . Och vi pratar hundratals eller tusentals webbadresser som vi kan komma åt, även om vi i slutändan bara är intresserade av ett fåtal. Med allt och med detta kommer vi alltid att ha möjligheten att spara de vi behöver eller helt enkelt ta en titt i framtiden.

Tja, som de flesta av er redan vet, för detta erbjuder de flesta webbläsare oss funktionen som kallas bokmärken eller favoriter beroende på fallet. Tja, du har säkert upprepade gånger använt dessa element som är så användbara för oss idag. Men naturligtvis kan dessa med tiden representera ett allvarligt problem, det vill säga de kan ackumuleras tills de når ett betydande antal.

Det är därför vi i händelse av att vi inte hanterar dessa bokmärken korrekt kan finna att vi står inför ett problem, för om vi inte hittar det vi behöver blir dessa sparade element värdelösa. Det är därför korrekt hantering av favoriter kommer att vara avgörande, som vi nu kommer att se i Firefox från Mozilla . För att säga att det mest lämpade för detta är å ena sidan att anpassa dem individuellt, låt oss se hur man gör det.

Anpassa och beställ dina bokmärken i Mozilla Firefox

Därför, för att anpassa innehållet i vart och ett av dessa element, är det första vi kommer att göra om de är i bokmärkesfältet motsvarande är att klicka med höger musknapp på den som intresserar oss. Sedan i Kontextuell meny som visas har vi valt alternativet “Egenskaper”.

I det nya fönstret som dyker upp och skapades som standard vid den tiden, kan vi nu anpassa denna specifika markör. Därifrån kommer vi att ha möjlighet att ge det ett mer personligt namn, ge det en serie av etiketter identifiering eller att lägga till nyckelord . Allt detta, som det är lätt att anta, kommer att hjälpa oss att senare försöka hitta det om vi har bråttom.

Detta är en av nycklarna till att kunna organisera alla våra bokmärken i Mozilla-webbläsaren Firefox, vi pratar om personalisering . Men samtidigt är det bättre att skapa en serie mappar som hjälper oss i denna hantering. För att göra detta måste vi gå till fönster av dessa element, vilket vi kan göra från menyn “Katalog / Bokmärken”. Sedan, i den nedre delen av det här fönstret som visas, kommer vi att se ett annat alternativ som heter “Visa alla bokmärken”.

Därför kan vi i den högra panelen i fönstret som dyker upp nu hantera alla bokmärken som vi har lagrat med hjälp av mappar . Således kan vi skapa dem från höger musknapp och flytta dessa element till det som intresserar oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button