Hantera dina affärsprocesser med Asus ExpertCenter AIO-arbetsstation

Vi är här med Asus ExpertCenter AIO-arbetsstationen. Produkten drar till sig uppmärksamhet med sin struktur som tar liten plats och kan hänga med i även intensiva tempo. Oavsett om du arbetar hemifrån eller på kontoret kan du känna dig roligare med denna kompakta produkt.

Asus ExpertCenter AIO, allt-i-ett-datorn, kommer med tangentbord och mus. Dessa enheter, som är komplementära till produkten, gör det möjligt att använda minimalt, mjukt och tyst.

Enheten har en vacker design. Samtidigt kan vi säga att den är framställd av återvinningsbara material och är självsäker på energieffektivitetssidan. Detta är en detalj som även miljökänsliga användare kommer att uppskatta.

Datorn har en skärm på 21,5 tum. När man tittar på det är det väldigt skönt att det inte finns någon “case”-detalj som tar plats på bordet. På så sätt har du möjlighet att positionera även på små ytor.

Å andra sidan måste vi säga att enheten är VESA-kompatibel. Så du behöver inte bara placera den på bordet med foten som följer med. Om du vill kan du använda den genom att montera den på en vägg eller en annan kompatibel plattform.

21,5-tumsskärmen erbjuder 16:9-visning och FHD-upplösning. Vi kan säga att tillräcklig storlek och kvalitativ visualitet erbjuds för affärsprocesser.

Du kan till exempel se två World-filer på skärmen samtidigt, medan webbläsaren är aktiv på ena sidan av skärmen kan du använda ett program du föredrar för ditt företag på andra sidan.

Storskärmsfaktorn är också en fin detalj för visuell design och videoredigeringsprogram som Adobe Photoshop och Premier.

Hantera dina affärsprocesser med Asus ExpertCenter AIO-arbetsstation

Mångsidig skärmanvändning

Vi kan placera skärmen på vår produkt till vänster och höger och upp och ner. Du kan också flytta skärmen uppåt med hiss eller sänka den för bästa betraktningsvinkel.

Det är inte över, den här stora skärmen kan även användas vertikalt. Asus har visat ett riktigt användarvänligt drag genom att inte försumma de mångsidiga användningsscenarierna såväl som den kompakta designen.

Asus ExpertCenter är en arbetsstation, en kompakt, utrymmesbesparande PC

Den inbyggda HD-kameran i produkten har ett fysiskt glidsystem. Så när du inte använder kameran, “blir jag iakttagen?” tar bort dina bekymmer.

Om vi ​​pratar om bild- och ljudkvalitet kan du få tillfredsställande resultat. Med tanke på att vi befinner oss i pandemiprocessen kan vi ofta hålla våra möten online snarare än ansikte mot ansikte. I sådana fall kommer denna PC från Asus att hjälpa dig.

På tal om hörseldetaljer måste vi säga att det interna högtalarsystemet på enheten är tillräckligt, och det kräver inget högtalarsystem. Naturligtvis, enligt dina önskemål, kan du uppleva trådbundna eller Bluetooth-hörlurar med denna produkt.

Asus ExpertCenter är en produkt som erbjuder rika alternativ på babordssidan.

Tittar till vänster sida; Vi ser hörlursuttaget, Thunderbolt 4-porten, USB 3.2 Gen 2 Type-C-porten, USB 3.2 Gen 1-porten och kortläsarplatsen.

När vi kommer till baksidan fortsätter de glada detaljerna.

1 DisplayPort 1.4
1 x HDMI 2.0a
1 Gigabit Ethernet-port
2 USB 3.2 Gen 1-portar
2 USB 2.0-portar
Den har även ett Kensington-lås.

Hantera dina affärsprocesser med Asus ExpertCenter AIO-arbetsstation

ExpertCenters tangentbord och mus är väldigt praktiska. Vi nämnde att de arbetar tyst.

Tangentbordstangenterna är tillräckligt stora, utrymmena mellan dem är också på en tillräcklig nivå. Det är också glädjande att stöd för turkiska karaktärer erbjuds.

Mus finns också som följeslagare. Nycklarna och hjulet placerade i mitten ger enkel användning. Dessutom behöver du ingen musmatta för att använda musen. Du kan enkelt använda den på många släta ytor.

När det kommer till enheter som ska användas i företag och affärsprocesser är “prestanda”-faktorn också viktig.

Produkten vi upplevde innehåller Intels 11:e generationens Core i5-processor. Dessutom erbjuder den 16 GB RAM och en total intern lagringsfaktor på cirka 1,5 TB. Cirka 1 TB av detta är standarddiskar, och resten är SSD-diskar för hög prestanda.
På så sätt kan du hantera mer än ett jobb samtidigt, med hög prestanda. Till exempel är kontorsprogram viktiga för företag och vi pratar om en kraftfull PC för sådana program. Om du vill flytta till den visuella sidan lite mer…

Du kan till exempel göra fotoredigeringar i Photoshop och uppleva redigeringsprogram som Adobe Premier för en videoredigeringsprocess. Vi använder Premier ofta. Vi ville uppleva det på den här datorn också och var nöjda med prestandan.

Naturligtvis är detta inte en spelorienterad produkt. Däremot kan du spela många spel som är inaktuella och som inte kräver hög grafikprocessorkraft i små luckor från jobbet. När du säger det, tänk inte på dålig grafikkvalitet. Vi kunde till exempel spela Tomb Raider med normala grafikinställningar med smidiga detaljer.

Hantera dina affärsprocesser med Asus ExpertCenter AIO-arbetsstationFör att summera…

Asus ExpertCenter allt-i-ett PC drar uppmärksamheten främst med sin kompakta och positionerbara struktur. Efteråt är det lika viktigt att skärmen kan fungera i många olika vinklar. Att välja Core i5-processor och hög lagringsfaktor kommer att glädja dig även under långa användningsperioder. En annan glädjande detalj är att produkter som tangentbord och möss både erbjuder bekväm användning och fungerar tyst.

Å andra sidan bör det noteras att Asus erbjuder olika alternativ i faktorer som processor, lagring och RAM, och erbjuder alternativ som touch-aktiverad sekundär skärm och DVD-skivläsare. I slutet av dagen faller beslutet på dig, som måste agera efter dina behov.

Den nya Huawei P50-serien har kommit: Huawei P50 och Huawei P50 Pocket

Relaterade Artiklar

Back to top button