Halo: vi känner till den franska sändaren för serien

Halo-serien © Microsoft / Paramount+

Förväntas 24 mars den streamingtjänst
Paramount+, serien Halo var fortfarande tvungen att hitta en sändare i Frankrike.

Avvaktande distribution i Frankrike av Paramount+ planerad till andra halvan av 2022, serien Halo
kommer att börja sin sändning med oss ​​på D-Day… på Canal+.

Kanalstörningar

De goda (och dåliga?) nyheterna kommer till oss från webbplatsen från vilken alla nyheter relaterade till den legendariska Bungie FPS-serien som serien är inspirerad är hämtade från: Halo Waypoint. Förutom avslöjandet av valet av sändaren i Frankrike får vi också veta att en andra säsong redan är bekräftad, även om den första säsongen ännu inte har sänts.

Som en påminnelse har serien för avsikt att sticka ut från spelen genom att erbjuda oss en tidslinjen annorlunda, samtidigt som man respekterar hjärtat av originalverket (förutom Cortanas utseende uppenbarligen). Om serien har lika massiva ambitioner som spelen blir flera säsonger säkerligen inte för många.

Det återstår att se hur den första säsongen kommer att tas emot av åskådare och speciellt fans av franchisen. Halo. Också under förutsättning att sändningen inte ställs in av en juridisk strid mellan Microsoft och Martin O’Donnell, kompositör bland annat av det ursprungliga ikoniska temat för spelen.

Vi ses om allt går bra den 24 mars på Canal + för att se om Master Chief spränger den lilla skärmen lika bra i live-action som i spel!

Den bästa serien på Canal+ just nu

Uppdatering 06/07/2021: Icke-originalserier Your Honor and Rectify går med i den här guiden, tillsammans med samproduktionen ZeroZeroZero.
Läs mer

Källa: Halo Waypoint

Relaterade Artiklar

Back to top button