Halo, serien: Canal+ avslöjar när den kommer att erbjuda serien i Frankrike

Halo-serien © Microsoft / Paramount+

I väntan på dess franska sändning på Canal+ får vi veta att det första avsnittet av serien Halo spelade in ett veritabelt publikrekord på SVoD-tjänst från Paramount.

Uppdatering 05/04:

Canal + har precis avslöjat från när den kommer att erbjuda serien Halo från Paramount+ i Frankrike. Vi ses från den 28 april på myCanal eller varje torsdag kl 21.00 för två avsnitt per kväll. Vi kunde också se de två första avsnitten. Om vi ​​var ganska övertygade av det första var det andra däremot mindre självklart att uppskatta. Fortsättning följer.

Produktionsbolaget utnyttjade också de goda nyheterna för att bekräfta att en andra säsong var under förberedelse.

Master Class i vardande?

Piloten i den efterlängtade serien Halo, inspirerad av den legendariska FPS-serien skapad av Bungie och övertagen av 343 Industries, släpptes den 24 mars i alla länder där Paramount+ är tillgängligt. Enligt producenten var han nära stjärnorna och överträffade i stort sett ett publikrekord som etablerades i november av 1883.

Ge liv till Halo eftersom en streamingserie har varit Paramount+s mest tillfredsställande test hittills, och vi är överlyckliga över fansens respons på detta pilotavsnitt. “, angav således plattformen i en bloggartikel, citerad i källan nedan. Många fans blev dock minst sagt häpna över ett kontroversiellt manusval som gjordes i denna pilot.

Vad som än händer i nästa avsnitt av en första säsong som räknar nio, har en andra säsong verkligen bekräftats, alltid med Pablo Schreiber i huvudrollen som Master Chief. Det återstår att se när den franska allmänheten kommer att kunna bilda sig en egen uppfattning om serien, Canal+ har hittills varit särskilt diskret i detta ämne…

Om samma ämne:
Halo-serien får en sista trailer innan den kommer till Canal+

Källa: Av största vikt

Relaterade Artiklar

Back to top button