Hacker: New Developments for Cryptocurrency Theft at Poly Network

Inte ens i världen av tecken du kan vara säker på Cybersäkerhet. Nyheter för några dagar sedan, just tisdagen den 10 augusti, en hacker hade lyckats slå igenom säkerhet av en blockchain av digitala mynt. Det finns nya lyckliga slut-utvecklingar för maxi stöld i kryptovalutor till nackdel för plattformen Poly nätverk av en nästan expert hackare. Låt oss ta reda på alla detaljer och företagets förmåga att få de returnerade produkterna tecken stulen.

Maxi stöld i krypto: hackare bestämmer sig för att lämna tillbaka allt

Först trodde man att det var det SlowMistett ledande företag inom blockchain-säkerhet, att ha övertygat om att bytet ska återvändahacker att han hade stulit 611 miljoner dollar i krypto. Tanken som många hade gjort var att företaget hade lyckats upptäcka hans IP-adress och hans e-post.

Annars verkar det som att det var den strategi som offret lagt, plattformen Poly nätverkatt ha tryckt påhacker att gå tillbaka i sina steg. I själva verket, precis som det bara fanns 33 miljoner kvar, började Poly Network offentligt kalla cyberkriminella “Mr White Hat“.

Inte bara det, utan Poly Network lovade också ett pris- från 500 tusen dollar att tacka honom för att han öppnade ögonen. I praktiken, enligt företaget, detta hacker det skulle ha avtäckt a gör det i deras plattform. Här är det officiella pressmeddelandet:

“”.

L’hacker men tydligen verkar det ha vägrade förslaget, som i all ärlighet förklarar: “”. I praktiken använder de nya generationerna inte längre Meritförteckning att föreslå ett företag. Nu de stjäl 611 miljoner dollar in kryptovalutor för att visa sin förmåga.

Kort sagt, ingen är säker längre. Säkerhet Och Integritet de är under attack och det är nödvändigt försvara dig själv på alla sätt för att undvika att hamna i händerna på dessa farliga hacker som stjäl data och pengar för skojs skull.

Relaterade Artiklar

Back to top button