Hackare: miljontals användare attackeras för dessa skadliga appar

Ingen kan lita på längre, inte ens den Play Butik från Google. För att bekräfta detta, en färsk nyhet som gör alla mållösa. En attack hacker äventyrar miljontals användare runt om i världen. Visserligen några farliga appar har undgått kontrollen över Android och ladda ner e installerat på många enheter. Här är listan över dessa hackade applikationer de innehåller skadlig programvara skadlig.

Android-användare under hackerattack: Du är i fara om du har laddat ner dessa appar

Det finns flera app som, om de laddas ner och installeras, sätter in fara olika användare Android. En riktig hackerattack som lyckades tvinga en av de platser som anses av den säkraste, den Play Butik.

Fans av den “gröna roboten” kommer att bli chockade när de får veta att det faktiskt är väldigt lätt för en hacker bryta mot den officiella butiken. I själva verket upptäcktes det med data i handen att Spela Protect Google skyddar oss tyvärr inte från farliga apparsom det borde.

Att bekräfta detta är vad experterna på Quick Heal Security Labs. De mår bra 8 de hackade applikationer från en attack hacker som introducerade den mycket fruktade skadliga programvaran i dem, Joker.

Det verkar bland annat som att de fortfarande finns i Play Butik. Därför är det bra att memorera namn för att inte riskera att oavsiktligt ladda ner en. Om du redan har gjort det måste du göra det avinstallera omedelbart den skadliga appen och för att avvärja varje attack hackeråterställ system ai fabriksdata.

Här är 8 stötande apparinuti vilken de gömmer sig som om de vore en trojansk häst Jokerskadlig programvara som används av hacker för att ta kontroll över en användares enhet:

  • Hjälpmeddelande;
  • Element Scanner;
  • Fast Magic SMS;
  • FreeCamScanner;
  • Gå meddelanden;
  • Supermeddelande;
  • Super SMS;
  • Resebakgrunder.

Vi avslutar med en Råd som kommer att undvika dig flera obehagliga konsekvenser och nära möten med hacker. Innan du laddar ner en app, även och framför allt från Play Butikdet är bra att fråga om vilka åtkomster kommer att fråga när den är installerad. Det är också viktigt att läsa recensioner nyare, så att du har en respons uppdaterad användarupplevelse med den appen. Slutligen skulle det inte skada att ta en titt på den också utvecklaren. Endast på detta sätt kan du undvika att mata hacker dina känsliga uppgifter.

Relaterade Artiklar

Back to top button