Guide för Microsofts användarrättigheter för volymlicenser (PUR).

Microsoft släppt ett papper som förklarar grunderna för licensiering och varför Microsoft använder olika licensmodeller för sina produkter. I det Guide för Microsofts produktanvändningsrättigheter(Microsoft Product Use Rights Guide) beskriver rättigheterna att använda specifika produkter, såväl som de rättigheter som gäller för all programvara som licensieras under en företagslicens. licensiering (Licensiering)Microsoft . Den beskriver också de licensmodeller som används för liknande produkter inom företaget licensiering(Licensiering) och de användningsrättigheter som är associerade med varje licensmodell.

Guiden ger information om grunderna för licensiering och varför Microsoft använder olika licensmodeller för sina produkter.

Microsofts produktanvändningsrättigheter

Denna inledande guide till Produktanvändningsrättigheter(Produktanvändningsrättigheter) ( PUR ) kommer du att lära dig hur du använder PUR för att hitta information om licensiering av specifika produkter och tjänster Microsoft. Du kommer också att lära dig grunderna i licensiering och varför Microsoft använder olika licensmodeller för sina många produkter.

Om du vill bättre förstå hur produkter Microsoft är licensierade genom volymlicensprogram (Microsoft)Microsoft(Microsoft), den här guiden är en bra början.

Levrat blod här(här) för att ladda ner den.

Du kanske också är intresserad av att veta – Microsoft Copyright Statement – Vem äger skärmdumparna?

Microsoft har släppt ett dokument som förklarar grunderna för licensiering och varför Microsoft använder olika modeller för att licensiera sina produkter. Detta Guide för Microsofts produktanvändningsrättigheter, detaljer om användningsrättigheter för specifika produkter, såväl som rättigheter som gäller för all programvara som licensieras genom Microsofts volymlicens. Den beskriver också de licensmodeller som används för liknande produkter i volymlicensiering och de användarrättigheter som är associerade med varje licensmodell.

Guiden ger information om grunderna för licensiering och varför Microsoft använder olika modeller för att licensiera sina produkter.

Microsofts produktanvändningsrättigheter

I denna inledande guide till Produktanvändningsrättigheter (PUR), du kommer att lära dig hur du kan använda PUR för att hitta licensinformation för specifika Microsoft-produkter och tjänster. Du kommer också att få se grunderna för licensiering och lära dig varför Microsoft använder olika licensmodeller för sina många produkter.

Om du vill bättre förstå hur Microsoft-produkter licenseras genom Microsofts volymlicensprogram är den här guiden ett bra ställe att börja.

levrat blod här för att ladda ner den.

Du kanske också vill veta – Microsoft Copyright Statement – Vem äger skärmdumparna?

Relaterade Artiklar

Back to top button