Green Pass på Telegram nu gratis: så här skapas certifieringen

green-pass-senaste-besluten-inte-gillar-det-ingen-vaxUtan Grönt pass du går ingenstans, vilket är sant både i privat- och yrkeslivet efter de stränga regler som har tvingat medborgare och offentliga och privata anställda att utfärda den gröna certifieringen. I åldersgruppen mellan 50 och 60 år fortsätter återhållsamheten inför vaccination, så pass att många har tänkt på att skaffa en Gratis Green Pass använda bots som tillhandahålls av Telegram som bryter mot lagen i alla avseenden. Här är vad som händer under dessa timmar.

Falska gröna pass: hur man illegalt får grön certifiering tack vare Telegram

Efter att först ha blivit paradiset för vanliga användare och sedan för dem som är mer benägna att kränka alla slag, fortsätter Telegram att användas för att begå olagligheter och hamnar i polisens kors. På senare tid har det skett en rad utredningar och förfrågningar mot grupper som har lovat Green PaAss mot en avgift som nu har blivit gratis genom den ökända Telegram bot.

Check Point Research som har följt utvecklingen av fenomenet i månader nu har sett en verklig topp i anslutning till falska certifieringar med särskild uppmärksamhet på 29 länder inklusive nya aktörer Österrike, Brasilien, Lettland, Litauen, Malta, Portugal, Singapore, Thailand och Förenade Arabemiraten. Antalet säljare? Det verkar ha tiodubblats.

De förfalskade certifikaten har satts under utredning av utredarna som trots detta fortfarande kämpar med många subversiva grupper. I augusti fanns det 10 000 i Oregelbundna gröna pass som i september fördubblade sin andel och satte ett nytt rekord för priser som sträckte sig från 100 till 200 dollar. Risken, istället för att vara gratis, är att antalet fortsätter att växa, vilket gör det svårt för de behöriga myndigheterna att identifiera förfalskningar med tanke på vaccinernas totala obligatoriska karaktär.

Relaterade Artiklar

Back to top button