Green Pass: Codacons larmar också om WhatsApp-bluffen

Det har inte gått många dagar sedan Mario Draghi meddelade skyldigheten att Grönt pass från 3 augusti som omedelbart återgick till modet bedrägeri som verkade ha slutat. Det sprider sig så mycket att till och med Codacons lanseradelarm. Det här är ny bluff av Grönt passWhatsapp. Låt oss ta reda på hur denna bluff sker och vad Codacons president Marco Donzelli sa om det. Här är alla nya detaljer.

Green Pass: akta dig för bluffen på WhatsApp

Låt oss försöka förstå hur den senaste utvecklas han nackdelar som vänder mellan chatt från Whatsapp Om Grönt pass. I princip får användaren en meddelande som uppmanar honom att klicka på en länk för att erhålla just detta certifikat.

Inte konstigt att flera faller för denna fällasärskilt de som, efter att ha fått vaccinet för flera månader sedan, och vittnesmålen är annorlunda, ännu inte har fått Grönt pass. Bland annat vet de inte hur de ska göra och för många av dessa gäller avresedatumet semester närmar sig.

Det är dock bättre att undvika dessa farliga genvägar att istället för att lösa problem de skapar det. här är Full text av budskapet som sprids bland användarna av Whatsapp:

“”.

Codacons, som varnar alla sina medarbetare och andra, “”. Också för att Grönt pass gjordes av cyberkriminella i syfte att tillägna sig personlig information och känsliga användare av så många användare som möjligt. Bland dessa också bankkonto detaljer.

Intressant kommentar från Marco Donzellipresident av Codaconsvilket, jämfört med denna bluff av Grönt passhan har deklarerat: “”.

Kort sagt är det därför viktigt att betala mer än max Uppmärksamhet och undvik att falla i fälla Av dessa brottslingar. De kan visa sig användbara 5 hemligheter mot bedrägerier.

Relaterade Artiklar

Back to top button