Gratis WiFi: telefonoperatörer har ingen flykt längre

De Gratis trådlöst nätverk det är en tjänst som blir mer och mer populär i Italien. Dess spridning lämnar ingen flykt för telefonoperatörer eftersom användare, förr eller senare, kommer att överge sina dyra taxeplaneridag nödvändigt att ha många tillgängliga Giga per månad för att surfa. WiFi Italienprojektet önskas och finansieras av, garantier Gratis HotSpots över hela territoriet för de kommuner som har anslutit sig samt många sjukhus. Låt oss ta reda på hur att verifiera om denna tjänst är tillgängligt var vi bor och i så fall instruktioner för komma åt den.

Gratis WiFi: inte längre en avlägsen dröm

De Gratis trådlöst nätverk det är inte längre en ouppnåelig dröm. Hittills mellan Allmänning Och sjukhushar anslutningarna till projektet nått kvot 3,660. Detta innebär att det finns många territoriella realiteter att erbjuda en navigering på internet fri Och HotSpot funktioner som du kan ansluta din enhet till.

Faktum är att de som bor nära, eller i alla fall inom täckningsområdet för Gratis trådlöst nätverkdu kan säkert använda den utan att behöva betala en Månadsavgift. Kan du föreställa dig hur mycket dessa användare kan spara pengar på ett år genom att eliminera fast linje Hem?

Och sedan, om det finns tillräckligt med i din stad åtkomstpunkter för gratis WiFi behöver du inte längre ha en superpris att navigera. En användare som i det tysta utnyttjar tjänsten, nästan kommer att halveras den månatliga förbrukningen av Giga.

Hur man kommer åt tjänsten

Logga in till tjänsten och därmed dra nytta av Gratis trådlöst nätverk det är väldigt lätt. Först måste du ladda ner den officiella appen wifi.italia.it på webbplatsen skapad för tillfället av. På sidan finns de närvarande två länkar: en för dem med en enhet Android och den andra för de som har en iPhone eller iPad med iOS.

En gång installerat appen, för Anslut automatiskt till HotSpots av WiFi Italiendet är nödvändigt loggar in första gången. Följer instruktionermycket praktiskt, du skapar en konto vilket ger tillgång till tjänsten i alla kommuner eller sjukhus i Italien som har den.

En annan användbar funktion är den direkt från appen wifi.italia.it eller på webbplatsen, i avsnittet “Nätverket“, Det är möjligt att se, genom en interaktiv kartadär den HotSpot och deras täckning.

Relaterade Artiklar

Back to top button