Gratis WiFi: så här surfar du utan att konsumera Giga

Du har inte hört talas om än Gratis trådlöst nätverk? Så vad väntar du på? Låt oss ta reda på hur navigera utan att konsumera de Giga. Ett bra sätt att ansluta till HotSpot gratis spridd över nästan hela det italienska territoriet i många kommuner och på olika sjukhus och hälsoinrättningar. Användarnas hämnd mot TIM, Vodafone, WindTre och Iliad har börjat.

WiFi Italien: ett unikt sätt att surfa gratis

Surfa gratis tills för några år sedan verkade det vara en dröm. Vi tittade till de största metropolerna i världen som erbjuder en gratis förbindelse med avundsjuka och till och med lite svartsjuka. Idag dock tack vare projektet WiFi Italien även i vårt land kan vi njuta åtkomstpunkter ges bort från Ministeriet för ekonomisk utveckling.

Verklig federerade nätverkindikerad på en interaktiv karta tillgänglig på den officiella webbplatsen för WiFi Italien. Jag är nu nästan 4 000 mellan Allmänning Och Sjukhus att ha anslutit sig till detta initiativ genom att tillhandahålla gratis åtkomstpunkter så att användare i området kan surfa gratis.

Hur man surfar helt gratis

För att kunna surfa helt gratis, utan att konsumera Giga för taxeplanen som är aktiv på ditt SIM, är det nödvändigt ladda ner appen WiFi Italien av en av två länkar finns på den officiella webbplatsen. Om du har en smartphone Android du måste klicka på länken som hänvisar till Play Butik från Google. Annars för iPhone det finns länken som laddar ner programmet från App Store.

En gång installerat appen av WiFi Italien på din mobila enhet är det nödvändigt loggar in. Det är absolut inte svårt, det viktiga är att följa instruktionerna som anges. När du har gjort din egen konto, kommer det inte längre att vara nödvändigt att identifiera åtkomsten. Det gör din smartphone kommer att ansluta automatiskt till en av HotSpot närvarande så att du ja navigera fullständigt fri.

Ett utmärkt mål som kommer att glädja alla semesterfirare i sommar. Njut av hav eller den fjäll att veta att inte missa förbindelseeftersom det alltid finns en punkt tillgänglig Wifi fullständigt fridet är otroligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button