Gratis WiFi: första kryssningen för smarta arbetare invigd

Intressant initiativ född ur samarbetet mellan Msc Och Kosmisk. Ett slags experiment för de som alltid har eller, på grund av Covid-19, gör det smart arbete. I praktiken invigdes den första av MSC WiFi kryssning tillägnad smart arbetare. En avkopplande miljö i kryssningsstil med gym, pooler, vattenpark och massor av mat, tillsammans med kvällsunderhållning. Uppenbarligen, med tanke på syftet, kunde den enda huvudpersonen inte saknas: den Gratis trådlöst nätverk.

Msc inviger tillsammans med Cosmico den första WiFi-kryssningen

Flaggskeppet har seglat från hamnen i Genua Msc Seaside. Det var 12 juni 2021 när ett femtiotal av smart arbetare Och frilans de lanserade i vad vi kan kalla första WiFi-kryssningen.

Ett slags resa/jobba, definierade det i en artikel tillägnad detta projekt. De var inblandade i detta speciella äventyr Appkvalitet, Buildo, CreationDose, Kosmisk, Digital Pr Pro, IMille, Börjar Finans Och Vågen. Uppenbarligen inte dem personligen, utan kollaboratörerna som, vana vid att arbeta hemifrån, i experimentet försökte göra det på öppet hav. Det enda väsentliga villkoret var närvaron av en sådan WiFi internetuppkoppling för att garantera stabilitet.

Första intrycken

I samma artikel publicerade han det som var de första intryck av dem som gjorde detta speciellt WiFi kryssning. Till exempel bara Massimo Bertolderomösschef för MSC Cruises, sa:

“”.

Till lyckan för dem som har organiserat allt läggs, för att bekräfta, upplevelsen av dem som har varit det hjälte. Det var talespersonen Simone Tornabenestrategichef och partner de IMille, som arbetar relaterat till Wifi det betyder:

“”.

Tanken på att göra är därför under utveckling smart arbete inte bara och uteslutande hemifrån. I resa, på en restaurang eller i en park. Detta är möjligt endast om det finns punkter av förbindelse stabil. Men projektet också WiFi Italien det är inte dåligt och det går bra med detta kravgarantiGratis HotSpots i olika italienska kommuner.

Relaterade Artiklar

Back to top button