Gratis slår hårt för försäljningen med denna nya plan

Försäljningen är också en möjlighet för operatörer att erbjuda mobilabonnemang till ett mycket attraktivt pris, och detta är särskilt fallet gratis med ett erbjudande som inte får missas, som gäller fram till den 5 juli.

1

Den berömda operatören erbjuder för närvarande sin lika berömda Free Mobile 90 GB 4G-plan utan förpliktelser till ett mycket lågt pris.

Gratis mobil 90 GB 4G-plan i korthet

  • Ett generöst dataomslag, även i Europa/DOM
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS, även i Europa/DOM
  • Inget åtagande för problemfri uppsägning

Om du behöver en plan med ett snyggt datakuvert till ett mycket överkomligt pris, erbjuds 90 GB Free Series för närvarande till endast 8,99 € per månad i ett år.

Hitta 4G Free Mobile 90 GB-planen för 8,99 € per månad

Ett icke-bindande gratis mobilerbjudande som du inte får missa

Free drar nytta av försäljningen för att återlansera en förförelseverksamhet på sin Free Mobile 90 GB 4G-plan. Fram till den 5 juli kan du prenumerera på detta erbjudande för endast 8,99 € per månad i ett år, innan det omvandlas till ett gratis 5G-abonnemang för 19,99 per månad.

Även om priset kommer att mer än fördubblas efter ett års prenumeration, är denna förändring fortfarande fördelaktig, eftersom det generösa datakuvertet på 90 GB då kommer att öka till 210 GB, och vad mer är i 5G om du har en enhet. Freebox-prenumeranter kommer också att kunna dra nytta av en sänkning, de två prenumerationerna slås samman för att kosta 15,99 € per månad, med ett obegränsat datakuvert.

Men om du inte vill att priset på din plan ska höjas kommer det att vara möjligt att strax före årets slut säga upp din prenumeration helt lugnt, eftersom erbjudandet är icke bindande.

Du bör också veta att du kan behålla ditt nummer, eftersom Free även tar hand om uppsägning hos din tidigare operatör utan extra kostnad.

5G gratis mobilabonnemang 210 GB

Från €19,99

5G gratis mobilabonnemang 210 GB

  • 210GB data Frankrike
  • Obegränsade samtal
  • Obegränsad SMS/MMS

I sitt förenklade mobilerbjudande erbjuder operatören Free sitt 5G-mobilabonnemang för 19,99 euro per månad. Till detta pris drar du nytta av inte mindre än 210 GB i mycket höghastighets 5G.

I sitt förenklade mobilerbjudande erbjuder operatören Free sitt 5G-mobilabonnemang för 19,99 euro per månad. Till detta pris drar du nytta av inte mindre än 210 GB i mycket höghastighets 5G.

Ett all inclusive-erbjudande till ett lågt pris

Mer konkret, vad innehåller den här berömda Free 90 GB-serien? Som namnet antyder noterar vi särskilt ett trevligt 90 GB datakuvert som du kan njuta av var som helst som du tycker passar på Frees solida 4G-nätverk (förutom givetvis i mycket avlägsna områden). När 90 GB är slut, kommer dock genomströmningen att minska.

Även utomlands kan du dra nytta av ditt paket för att surfa på Internet, eftersom 10 GB av det totala kuvertet kan tilldelas under dina resor till Europa/DOM. Perfekt för att åka lugnt på semester.

Annars erbjuder 4G Free Mobile 90 GB planen naturligtvis traditionella samtal och obegränsade SMS/MMS för att hålla ständig kontakt med dina nära och kära, även från Europa/DOM.

Fotbollsfans kommer också att kunna dra fördel av premiumåtkomst som ingår i Free Ligue 1-applikationen för att följa utvecklingen live inom deras sport, deras spelare och deras favoritlag.

Observera att gratisplanerna kommer med några mycket användbara extrafunktioner utan extra kostnad, som eSim-kompatibilitet som låter dig klara dig utan ett fysiskt SIM-kort, visuell röstbrevlåda eller dubbla samtal.

Hitta 4G Free Mobile 90 GB-planen för 8,99 € per månad

Om denna korta beskrivning inte har övertygat dig, hitta vår åsikt om tjänsterna från Free Mobile. Närmare bestämt på denna Free 90 GB Series, som fick ett mycket fint betyg på 9/10 av oss.

Hitta paketet du behöver med vår jämförelse

Om detta ganska attraktiva erbjudande från Free Mobile intresserar dig har du fram till den 5 juli på dig att prenumerera. Under tiden, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa mobilplanerna 2022, för att se om den etablerade operatören verkligen har förstått allt med sin 90 GB Free Series.

Relaterade Artiklar

Back to top button