Gratis Photo Collage Maker onlineverktyg och programvara

När du kommer tillbaka från en resa och har massor av bilder, är jag säker på att du måste ha tänkt på ett stort foto som kan ha några av de minnesvärda bilderna tillsammans. Ja, jag pratar om collage och i det här inlägget kommer jag att dela gratis fotokollage maker(gratis fotokollagetillverkare) . Jag kommer att lista onlineverktyg och programvara som kan göra jobbet åt dig. Du kan vara säker på att kollaget du laddar ner eller sparar med dessa verktyg inte kommer att vara vattenmärkt.

Gratis fotokollage maker för PC

Även om de är gratis, har de begränsningar. Vissa av dem tillåter dig inte att använda alla mallar, och vissa kommer att tvinga dig att bara använda en uppsättning mallar. Eftersom det finns fyra av dem i listan, använd en kombination av dem för att få önskat resultat.

 1. Adobe Spark
 2. befunky
 3. Photojet
 4. Foto landskap

Vi har undersökt många program, men de flesta av dem är antingen begränsade eller lämnar ett vattenstämpel. Vi laddade till och med ner mjukvara som påstod sig inte ha några gränser men som visade sig ha en provperiod. Så det här är dina bästa alternativ.

1]Adobe Spark

Det här är den bästa collagemakaren i hela gänget. Det erbjuder inte bara ett onlineverktyg, utan det är också tillgängligt på smartphones. Dessutom finns det inga begränsningar om du inte uppgraderar. Programvaran lägger till en vattenstämpel, men du kan ta bort den innan du exporterar. När du väl har registrerat dig hos dem kommer alla högskolor att vara online.

 • Stöder mallar och behörigheter för populära sociala nätverk, inklusive Youtube , Facebook , Instagram etc.
 • Omfattande layouter, mallar, färgkombinationer, magisk textformatering, teckensnittsval, färgväljare och mer.
 • Du kan till och med skapa korta videor med hjälp av effekterna.

Spark tar visserligen ut en avgift, men bara om du vill använda premiummallarna – annars inga problem. Om du ska tillämpa ditt varumärke kan du också välja deras premiumplan.

Vattenstämpeln används när du börjar redigera. Det är en liten logotyp i det nedre högra hörnet. För att radera kan du klicka på den och välja att ta bort den. Du måste göra detta varje gång innan du exporterar en bild för att kunna radera den.

Adobe använder den för att uppmärksamma sin premiumplan och inget annat. Läs mer på spark.adobe.com. Vi rekommenderar att du provar detta först.

2]Var funky

Befunky collage maker

Ett annat gratis onlineverktyg med en begränsad uppsättning mallar. Du kan definiera mallar som har en öppen tagg. Om du har ett gäng bilder kan du importera dem från din dator, dra och släppa och göra ett collage direkt. Även om du kan anpassa texten, är bildredigering begränsad till storleksändring.

I likhet med Adobe erbjuder den mallar för Facebook , Pinterest och så vidare. Du kan också skapa din egen mall.

Kolla in BeFunky.com

3]Fotojet

Fotojet online collage maker

Det är både ett onlineverktyg och mjukvara. Du kan välja vad som passar dig. Den kostnadsfria funktionsuppsättningen låter dig bara använda ett fåtal mallar och tillåter dig inte att spara dem online. Även om det inte erbjuder en dedikerad skapare collage(Collage), den erbjuder mallar där du kan lägga till flera bilder.

Du måste använda dessa mallar och ersätta den befintliga bilden med din egen. Medan onlineverktyget låter dig ladda upp bilder utan vattenstämpel, programversionen Windows annonserar ett vattenstämpel, så det är till liten nytta.

Kolla på Fotojet.com

4]Fotolandskap

collage maker

Photoscape är en populär bildredigerare som låter dig bifoga flera foton vertikalt eller horisontellt för att skapa en slutlig bild. Det är som ett freestyle-verktyg där du också får en mall. Du kan välja fält, skapa ramar och filter. Du kan göra olika justeringar av bilder, som att lägga till ballonger, bubblor, ramar, ljusstyrka, kontrast med mera. Skapa ett valfritt collage och spara det sedan på skrivbordet. Lämnar inga vattenstämplar.

Ladda ner från Photoscape.org – det finns också på Microsoft butik(Microsoft Store).

Shape Collage är ett annat gratisprogram du har – men det lägger till en vattenstämpel!

RÅD(TIPS): Kolla även in vår lista med gratis programvara för fotoredigering.

När du kommer tillbaka från en resa och har massor av foton, är jag säker på att du måste ha tänkt på ett stort foto som kan ha några av de minnesvärda bilderna tillsammans. Ja, jag pratar om ett collage, och i det här inlägget kommer jag att dela gratis fotokollagetillverkare. Jag kommer att lista onlineverktyg och programvara som kan göra jobbet åt dig. Du kan vara säker på att kollaget du laddar ner eller sparar med dessa verktyg inte kommer att ha någon vattenstämpel.

Gratis fotokollage maker för PC

Även om dessa är gratis, har de begränsningar. Vissa av dem låter dig inte använda alla mallar, medan vissa bara får dig att använda en uppsättning mallar. Eftersom vi har fyra i listan, använd en kombination av dem för att få önskat resultat.

 1. Adobe Spark
 2. befunky
 3. Fotojet
 4. fotolandskap

Vi undersökte mycket programvara, men de flesta av dem antingen begränsade eller lämnar ett vattenstämpel. Vi laddade till och med ner mjukvara som påstod sig inte ha några begränsningar men som visade sig ha en provperiod. Så det här är dina bästa alternativ.

1]Adobe Spark

Gratis fotokollagetillverkare

Det är den bästa collagemakaren i hela gänget. Det erbjuder inte bara ett onlineverktyg utan är också tillgängligt på smartphones. Ännu bättre, det finns inga begränsningar om du inte uppgraderar. Programvaran lägger till en vattenstämpel, men du kan välja att ta bort den innan du exporterar den. När du väl har registrerat dig hos dem kommer det att hålla alla högskolor online.

 • Stöder mallar och upplösningar för populära sociala medier, inklusive YouTube, Facebook, Instagram, etc.
 • Uttömmande layouter, mallar, färgkombinationer, magisk textformatering, teckensnittsval, färgväljare och mer.
 • Du kan till och med skapa korta videor genom att använda effekter.

Spark tar betalt, men bara när du vill använda premiummallar – annars inga krångel. Om du ska tillämpa ditt varumärke kan du också välja deras premiumplan.

En vattenstämpel används när du börjar redigera. Det är en liten logotyp i det nedre högra hörnet. För att ta bort kan du klicka på den och välja att ta bort den. Du måste göra det varje gång innan du exporterar bilden för att ta bort den.

Adobe använder det för att fokusera på deras premiumplan, och inget annat. Kolla in mer på spark.adobe.com. Vi rekommenderar att du provar den här först.

2]BeFunky

Befunky Collage Maker

Ett annat gratis onlineverktyg som erbjuder begränsade mallar. Du kan lista ut mallarna som har en öppen tagg på den. Om du har ett gäng bilder kan du importera dem från din dator, dra och släppa dem för att göra kollaget direkt. Även om du kan anpassa text, är redigering av bilder begränsad till storleksändring.

I likhet med Adobe erbjuder det mallar för Facebook, Pinterest och så vidare. Du kan också välja att skapa din mall.

Kolla in BeFunky.com

3]Fotojet

Fotojet Online Collage Maker

Det är både ett onlineverktyg och mjukvara. Du kan välja vad du är bekväm med. Den kostnadsfria uppsättningen funktioner låter dig bara använda ett fåtal mallar och låter dig inte spara dem online. Även om det inte erbjuder en dedikerad Collage-skapare, erbjuder den mallar där du kan lägga till flera bilder.

Du måste använda dessa mallar och ersätta den befintliga bilden med din. Medan onlineverktyget låter dig ladda ner bilder utan vattenstämpel, annonserar Windows-programvaruversionen vattenstämpel så det är inte mycket användbart.

Kolla in Fotojet.com

4]PhotoScape

programvara för att skapa kollage

Photoscape är en populär bildredigerare som låter en bifoga flera foton vertikalt eller horisontellt för att skapa en slutlig bild. Det är som ett freestyle-verktyg där du också får en mall. Du kan välja marginal, skapa en ram och filter. Du kan göra olika justeringar i bilder som att lägga till ballonger, bubblor, ramar, ljusstyrka, kontrast, etc. Skapa ett valfritt collage och spara det sedan på skrivbordet. Det lämnar inget vattenstämpel.

Ladda ner från Photoscape.org– Det finns även tillgängligt i Microsoft Store.

DRICKS: Kolla även in vår lista med gratis fotoredigeringsprogram.

Relaterade Artiklar

Back to top button