Gratis PDF-kompressor för att minska PDF-filstorleken i Windows 10

Gratis PDF-kompressor är en gratis programvara som kan hjälpa dig att konvertera din stora PDF – filer till filer som kan bifogas till e-post. Det kan också konvertera dem så att de kan ses korrekt på skärmar med låg upplösning. Fri PDF-kompressor – ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa dig att minska storleken PDF – filer och spara diskutrymme, bandbredd (när du använder dem på Internet) och andra resurser.

Gratis PDF-kompressor

Vad programvaran i princip gör Gratis PDF-kompressor är att den komprimerar bilderna som finns i filerna PDF till acceptabel kvalitet, så att du kan minska filstorleken PDF utan att förlora klarheten och njutningen av att läsa den här filen PDF på en enhet som t.ex mobiltelefon(Mobiltelefon) , Läsplatta(Surfplatta) etc.

Fri PDF-kompressor lätt att använda – du behöver bara välja källfilen, utdatafilen och önskad komprimeringsinställning. Programmet kommer också att visa komprimeringsprocessens parallella framsteg.

Minska PDF-filstorleken

Det finns fem inställningar att välja mellan:

Skärm:(Skärm:) det här alternativet används vanligtvis för att komprimera en fil PDF till en fil med lägre kvalitet så att den enkelt kan ses på enheter med lägre upplösning som t.ex Mobiltelefoner(Mobiltelefoner) , tabletter(Surfplattor), övervakar(Monitorer) med låg upplösning etc. Den komprimerar alla bilder till 72 punkter per tum(dpi). Observera att PDF(Kom ihåg PDF) – Filer som konverterats med detta alternativ är inte lämpliga för utskrift på grund av låg upplösning.

elektronisk bok:(e-bok:) Det här alternativet kan användas om du vill publicera din fil på webben eller e-posta den till någon. Det här alternativet tillåter inte PDF – filen kommer att förlora sin kvalitet och till och med komprimera den till en storlek som är lämplig för upp- och nedladdning. Denna inställning är återigen inte lämplig för utskrift, eftersom den kommer att vara hälften av storleken som krävs för utskrift. Den kommer att stödja 150 bilders upplösning prickar per tum.(dpi)

Täta:(Utskrift:) är den lämpligaste inställningen för utskrift PDF – filer. Han klämmer PDF -filer så att de är av bästa kvalitet och rätt storlek. De kan vara något större än de två första alternativen, men ändå är skillnaden i storlek i linje med den kvalitet som krävs för utskrift. Den stöder 350 upplösning poäng(Dpi) per tum.

Förtryck:(Prepress:) detta alternativ komprimerar PDF -filer så att de lämpar sig bäst för utskrift i stora mängder. Detta kommer att balansera och optimera färgen för utskrift av ett stort antal kopior. PDF – fil. Detta kommer också att behålla 100 % filkvalitet. PDF .

Standard:(Standard: ) Detta alternativ utför minimal komprimering. Det här alternativet kommer att öka filstorleken, men kommer att ha den bästa kvaliteten, och filen kan användas för en mängd olika ändamål.

När du är klar med att välja den lämpligaste inställningen måste du klicka på knappen “Komprimera” och det är allt. Fri PDF-kompressor kommer att göra sitt jobb med din PDF -fil och du kommer att se detsamma PDF – fil i mycket mindre storlek. Du kommer att bli förvånad över resultatet.

Klick här(här) för att ladda ner den kostnadsfria PDF-kompressorn.

Här är några fler gratis program för komprimering av PDF-filer (komprimera PDF-filer).(Här är lite mer gratisprogram för att komprimera PDF-filer.)

Gratis PDF-kompressor är ett gratisprogram som kan hjälpa dig att konvertera dina stora PDF-filer till filer som kan bifogas e-post. Den kan också konvertera dem så att de kan ses ordentligt på skärmar med låg upplösning. Gratis PDF Compressor är ett utmärkt verktyg som kan hjälpa dig att minska storleken på PDF-filer och spara diskutrymme, bandbredd (medan du använder dem på internet) och andra resurser.

Gratis PDF-kompressor

Vad Free PDF Compressor-programvaran i princip gör är att den komprimerar bilder som finns i PDF-filer till en acceptabel kvalitet, så att du kan minska storleken på PDF-filer utan att förlora klarheten och nöjet att läsa den PDF-filen på en enhet som mobiltelefon, surfplatta osv.

Gratis PDF-kompressor

Gratis PDF Compressor är lätt att använda – du behöver bara välja källfilen, utdatafilen och önskad komprimeringsinställning. Programmet kommer också att visa framstegen sida vid sida av komprimeringsprocessen.

Minska PDF-filstorleken

Det finns fem inställningar att välja mellan:

skärm: Den här inställningen används vanligtvis för att komprimera PDF-filen till en lägre kvalitet så att den enkelt kan ses på enheter med låg upplösning som mobiltelefoner, surfplattor, bildskärmar med låg upplösning, etc. Den komprimerar alla bilder till 72 dpi. Kom ihåg att PDF-filer som konverterats med denna inställning inte är lämpliga för utskrift på grund av låg upplösning.

e-bok: Du kan använda den här inställningen om du vill publicera din fil över internet eller om du vill e-posta den till någon. Den här inställningen låter inte PDF-filen förlora sin kvalitet, och den kommer till och med att komprimeras till en storlek som är praktisk att ladda ner och ladda upp. Denna inställning är återigen inte lämplig för utskrift eftersom den skulle vara hälften av den kvalitet som krävs för utskrift. Det skulle bibehålla en upplösning på 150 dpi på bilderna.

Utskrift: Detta är den lämpligaste inställningen för att skriva ut PDF-filer. Den komprimerar PDF-filer på ett sådant sätt att de har bästa kvalitet och lämplig storlek. De kan ha lite större storlek än de två första inställningarna men ändå storleksgapet värt den kvalitet som krävs för utskrift. Den har en upplösning på 350 dpi.

Prepress: Den här inställningen kommer att komprimera PDF-filer på ett sådant sätt att de är bäst lämpade för utskrift i stort antal. Det skulle balansera och optimera färg för utskrift av ett stort antal kopior av en PDF-fil. Det skulle också bibehålla 100 % kvalitet på PDF-filen.

standard: Minimala kompressioner utförs med denna inställning. Den här inställningen kommer att resultera i större filstorlek men skulle ha den bästa kvaliteten, och filen kan användas för olika ändamål.

När du är klar med att välja den mest lämpliga inställningen för dig måste du trycka på knappen “Komprimera” – det är allt. Gratis PDF Compressor kommer att göra sitt jobb på din PDF-fil, och du kommer att se samma PDF-fil i mycket mindre storlek. Du kommer att bli förvånad över resultaten.

Klick här för att ladda ner gratis PDF-kompressor.

Relaterade Artiklar

Back to top button