Gratis PDF Editor Online-verktyg för att redigera PDF-filer – PDF Ja

För närvarande PDF är det vanligaste dokumentformatet. Formatet har lanserats Adobe att lagra alla dina dokument i en fil, det är därför det kallas Portable Dokumentformat . Sedan dess har den använts överallt, oavsett om det har lagrats flygblad, affischer, utbildningsmaterial, kontorsuppgifter och mer. Således, var och en av oss som arbetar vid en dator, i genomsnitt, dagligen öppnar PDF-fil.(PDF)

PDF Ja är ett onlineverktyg som hjälper dig att arbeta på olika sätt med PDF-filer. (PDF) Den låter dig komprimera/dekomprimera PDF -filer, extrahera bilder från PDF -filer, konvertera dem till JPG/text/HTML och mycket mer. Detta är en webbtjänst som låter dig utföra alla dina uppgifter i PDF-format.(PDF)

Gratis PDF-redigerare online

du kan klippa PDF , dela upp(delad) eller slå samman pdf(Gå med PDF) , låsa upp(Lås upp) eller återställa pdf(Reparera PDF) , Komprimera/dekomprimera PDF , extrahera bilder(Extrahera bilder) , konvertera PDF(Konvertera PDF) till text(text) , ta bort metadata(Ta bort metadata) , konvertera Word(Konvertera Word) , excel , ppt , JPG , PNG , ODT i PDF och mer använder PDF Japp(PDF Ja).

1. Komprimera/komprimera PDF

Ibland filen PDF är mycket stor och vi måste komprimera den för att minska storleken. Detta online komprimeringsverktyg PDF hjälper dig med detta. Han klämmer snabbt PDF och minskar storleken.

Se bara filen PDF och tryck på ” Komprimera(Komprimera) » . Verktyget kommer att göra detta i realtid. Du kan också packa upp filen när du vill. Du kan använda verktyget från någon av de populära webbläsarna. Din PDF – filer laddas upp via HTTPS och raderas automatiskt efter några timmar. Verktyget är gratis och du kan komprimera eller dekomprimera så många filer du vill.

2. Extrahera bilder från PDF(2. Extrahera bilder från PDF)

Hitta(Bläddra) och ladda ner önskad fil, och ladda sedan ner den i formatet Blixtlås , där du kan extrahera alla bilder du behöver. När du har laddat ner högerklickar du och väljer ” Extrahera(Extrahera) » . Välj önskad mapp och extrahera alla bilder till den angivna filen PDF .

Verktyget kommer att förvandla din PDF -filer in blixtlås – en fil som du enkelt kan extrahera bilder från. Detta är återigen ett gratis verktyg och du kan extrahera bilder från vilket nummer som helst PDF – filer.

3. Konvertera PDF till text(3. Konvertera PDF till text)

Öppna verktyget, ladda upp filen PDF och tryck på ” Omvandla(Konvertera till text(Text) » . På bara några sekunder din PDF – Filen kommer att konverteras till en textfil. På samma sätt kan du konvertera en textfil (skriven i anteckningsblock(Anteckningsblock) ). Vi behöver ofta skapa en fil PDF från våra textfiler så att det här verktyget kan hjälpa dig med det. Återigen, det är gratis och har ingen begränsning på antalet filer som kan konverteras.

4. Ta bort metadata från PDF
(4. Ta bort metadata från PDF)

Ibland behöver vi ta bort metadata, upphovsrätt, författare etc. från en fil PDF och det här verktyget kan hjälpa dig med det. Du behöver bara

Hur man tar bort metadata PDF , författare etc.? Du kan använda detta gratisverktyg PDF för att ta bort alla metadataegenskaper från ett dokument (PDF)PDF . Du kan ta bort författaren PDF upphovsrätt, skapare och annan metadata PDF. Du kan se metadata PDF för att se till att de togs bort.

5. Konvertera JPG-bild till PDF(5. Konvertera JPG-bild till PDF)

Detta verktyg låter dig också konvertera en bild JPG i PDF . Ja, detta är en onlinetjänst och du måste ladda upp en bild i JPG och tryck på knappen ” Konvertera(Konvertera)”. Verktyget tar bara några sekunder att konvertera din fil. Detta är ett 100% gratis verktyg och du kan konvertera så många bilder du vill.

6. Beskär PDF Online(6. Beskär PDF online)

Ibland behöver vi minska oönskade blanksteg i marginalerna i PDF -fil, och det är här detta verktyg kommer till undsättning. Med detta verktyg i PDF Ja(PDF Ja) du kan beskära PDF -fila och bli av med fält i realtid. Det är också ett onlineverktyg som fungerar med nästan alla populära webbläsare. Du behöver inte skapa ett konto online för att använda tjänsten. Dessutom är det en gratis tjänst och du kan beskära så många PDF – så många filer du vill.

7. Dela PDF online(7. Dela PDF online)

Detta verktyg hjälper dig att dela en PDF- fil för flera PDF- filer. Med det här verktyget kan du även extrahera alla sidor från en fil PDF . Du kan spara dem individuellt eller med PDF Joiner sätt ihop dem igen PDF – fil.

8. Skydda PDF(8. Skydda PDF)

Det är ett av de bästa verktygen i PDF(PDF Ja). Detta verktyg låter dig lägga till lösenordsskydd till din fil PDF. Det tar några sekunder för detta onlineverktyg att lägga till ett lösenord och säkra din fil. Du kan ta bort lösenordet med hjälp av verktyget lås upp PDF här.(PDF upplåsning)

9. Avblockera PDF(9. Lås upp PDF)

Du kan ta bort lösenordet från din skyddade fil när som helst med det här verktyget lås upp här. (Låsa upp)Bara(Bara) ladda upp den lösenordsskyddade filen och klicka på ” Låsa upp(Låsa upp) ” . Det tar bara några sekunder för verktyget att låsa upp filen.

10. Word till PDF(10. Word till PDF)

PDF Ja(PDF Ja) det finns ett gratis verktyg DOC till PDF som hjälper till att konvertera textdokument till PDF – filer på bara några sekunder. Bara(Bara) ladda upp filen du vill konvertera och klicka på ” Konvertera(Konvertera) ” . Verktyget är gratis och du kan konvertera så många filer du vill.

11. Excel till PDF(11.Excel till PDF)

Denna gratis omvandlare XLS i PDF hjälper dig att konvertera Excel-dokument till PDF uppkopplad. Bara(Bara) ladda upp filen XLS och klicka på ” Konvertera(Konvertera) ” . Filkonvertering tar bara några sekunder.

Du kan också gå med PDF -arkivera eller till och med reparera en skadad PDF -fila och göra mycket mer. PDF Ja(PDF Ja) , i allmänhet är det en mycket bra webbtjänst som låter dig använda din PDF – fil efter eget val. Kom in(huvudet) på deras hemsida(deras webbplats) (deras webbplats) om du vill redigera din PDF – filer.

De PDF är det vanligaste dokumentformatet för närvarande. Formatet lanserades av Adobe för att lagra alla dina dokument i en fil, som alltså kallas Portable Document Format. Sedan dess har det använts överallt, vare sig det har lagrat flygblad, affischer, utbildningsmaterial, kontorsuppgifter och vad inte. Så i princip öppnar var och en av oss som arbetar på datorerna en PDF-fil dagligen i genomsnitt.

PDF Ja är ett onlineverktyg som hjälper dig att hantera dina PDF-filer på olika sätt. Den låter dig komprimera/dekomprimera PDF:en, extrahera bilder från din PDF, konvertera den till JPG/text/HTML och mycket mer. Det är en webbaserad tjänst som låter dig hantera alla dina PDF-uppgifter.

Gratis onlineverktyg för PDF Editor

Gratis PDF Editor Online Tool för att redigera PDF-filer

Du kan beskära PDF, dela eller gå med i PDF, låsa upp eller reparera PDF, komprimera/komprimera PDF, extrahera bilder, konvertera PDF till text, ta bort metadata, konvertera Word, Excel, PPT, JPG, PNG, ODT till PDF och mer, med PDF Ja.

1. Komprimera/komprimera PDF

Ibland är PDF-filen väldigt stor och vi måste komprimera den för att minska storleken. Detta online PDF-komprimeringsverktyg hjälper dig på samma sätt. Det komprimerar snabbt PDF-filen och minskar storleken.

Bläddra bara i PDF-filen och klicka på Komprimera. Verktyget kommer att göra det i realtid. Du kan också dekomprimera filen när du vill. Du kan använda verktyget från någon av de populära webbläsarna. Dina PDF-filer laddas upp via HTTPS och filerna raderas automatiskt efter några timmar. Verktyget är gratis och du kan komprimera eller dekomprimera så många filer du vill.

2. Extrahera bilder från PDF

Bläddra och ladda upp önskad fil och ladda sedan ner den i Zip-format samtidigt som du kan extrahera alla bilder du vill. När du har laddat ner högerklickar du med musen och väljer Extrahera. Välj önskad mapp och extrahera alla bilder i den givna PDF-filen.

Verktyget konverterar dina PDF-filer till en ZIP-fil där du enkelt kan extrahera bilderna. Det är återigen ett gratis verktyg, och du kan extrahera bilderna från så många PDF-filer du vill.

3. Konvertera PDF till text

Öppna verktyget, ladda upp PDF-filen och klicka på Konvertera till text. Det tar bara några sekunder och din PDF-fil kommer att konverteras till en textfil. På samma sätt kan du konvertera en textfil (skriven på ett anteckningsblock). Vi behöver ofta skapa en PDF-fil från våra textfiler så att detta verktyg kan hjälpa dig med detsamma. Återigen är det gratis och har inga gränser för antalet filer som ska konverteras.

4. Ta bort metadata från PDF

Ibland vill vi ta bort metadata, upphovsrätt, författare osv. från PDF-filen och det här verktyget kan hjälpa dig att göra det. Du behöver bara

Hur tar jag bort PDF-metadata, författare, etc.? Du kan använda detta gratis PDF-verktyg för att ta bort alla metadataegenskaper från ett PDF-dokument. Du kan ta bort PDF-författare, upphovsrätt, skapare och annan PDF-metadata. Du kan visa PDF-metadata för att verifiera att den har tagits bort.

5. Konvertera JPG-bild till PDF

Detta verktyg låter dig också konvertera din JPG-bild till PDF. Ja, det är en onlinetjänst och du måste ladda upp din JPG-bild och klicka på knappen Konvertera. Verktyget tar bara några sekunder att konvertera din fil. Det är 100% gratis verktyg, och du kan konvertera så många bilder du vill.

6. Beskär PDF Online

Ibland behöver vi skära ner det oönskade vita marginalutrymmet i PDF:en, och det är här detta verktyg kommer till hjälp. Med det här verktyget på PDF Yeah kan du beskära PDF-filen och bli av med marginalen i realtid. Detta är också ett onlineverktyg och fungerar med nästan alla populära webbläsare. Du behöver inte skapa ett konto online för att använda tjänsten. Dessutom är det en gratistjänst, och du kan beskära hur många PDF-filer du vill.

7. Dela PDF online

Detta verktyg hjälper dig att dela upp en PDF-fil i flera PDF-filer. Med det här verktyget kan du också extrahera alla sidor från en PDF-fil. Du kan spara dem separat, och med PDF Joiner kan du sammanfoga dem igen till en enda PDF-fil.

8. Skydda PDF

Detta är ett av de bästa verktygen på PDF Yeah. Detta verktyg låter dig lägga till lösenordsskyddet till din PDF-fil. Detta onlineverktyg tar några sekunder att lägga till lösenordet och skydda din fil. Du kan ta bort lösenordet med hjälp av PDF upplåsning verktyg här.

9. Lås upp PDF

Du kan ta bort lösenordet från din skyddade fil när som helst med detta upplåsningsverktyg här. Ladda bara upp den lösenordsskyddade filen och klicka på Lås upp-knappen. Verktyget tar bara några sekunder att låsa upp filen.

10.Word till PDF

PDF Yeah har detta gratis DOC till PDF-verktyg som hjälper dig att konvertera Word-dokumenten till PDF-filer på bara några sekunder. Ladda bara upp filen du vill konvertera och klicka på knappen Konvertera. Verktyget är gratis och du kan konvertera så många filer du vill.

11.Excel till PDF

Denna gratis XLS till PDF-konverterare hjälper dig att konvertera Excel-dokumenten till PDF online. Ladda bara upp XLS-filen och klicka på knappen Konvertera. Det tar bara några sekunder att konvertera din fil.

Dessutom kan du gå med i PDF eller till och med reparera en trasig PDF och göra mycket mer. PDF Ja överlag är en mycket trevlig webbtjänst som låter dig använda din PDF-fil som du vill. gå över till deras hemsida om du vill redigera dina PDF-filer.

Relaterade Artiklar

Back to top button