Gratis onlineverktyg för att skapa cirkeldiagram och stapeldiagram

För att visa en post med information i ett GUI är cirkeldiagram, stapeldiagram och andra liknande diagram de bästa sätten att presentera eller kommunicera information visuellt. Om du inte har installerat Microsoft Office , gratis onlineverktyg är mycket användbara för att göra diagram. Du behöver inte ladda ner eller installera något på din dator.

(Pie Chart Maker) Onlineverktyg för skapa cirkeldiagram och histogram(Stappdiagram Maker)

Idag ska vi ta en titt på några av de bästa onlineverktygen för att skapa olika typer av diagram som t.ex histogram(bar), cirkulär(cirkeldiagram), linjediagram, bubbeldiagram och radardiagram.

1) Diagramverktyg

Diagramverktyget är ett enkelt webbverktyg som låter dig skapa olika typer av diagram i fem enkla steg. Allt du behöver göra är att bara välja diagramtyp, lägga till dina diagramdata, definiera inställningar för dataetiketter, typsnitt, färger och mer.

När du är klar kan du visa diagrammet, spara det som en bild eller skicka det via e-post och dela det med dina vänner.

2) ChartGo

ChartGo är ett enkelt verktyg som låter användare snabbt skapa diagram online. Du kan skapa stapeldiagram, linjediagram eller cirkeldiagram. Bara(Helt enkelt) klistra in dina data i diagramdataområdet och klicka på knappen Skapa diagram.

Den tillhandahåller alla textinmatningsfält, så skriv bara in dina data och gör dina diagram redo!

3) Graf

Chartle låter dig skapa interaktiva diagram online. Det tar bort komplexiteten med onlinevisualisering och ger oss det enklaste sättet att skapa diagram online.

4) Canva Pie Chart Builder

Cirkeldiagram skapare

Använder Canva Cirkeldiagram Makare , kan du skapa vackra, anpassningsbara grafer och diagram på några minuter, online graf och diagram maker. Detta är ett gratis verktyg och du kan ladda ner diagrammet efter att du har slutfört ditt diagram.

Vet du om några fler? Dela gärna!

För att visa en post med information i ett grafiskt gränssnitt är cirkeldiagram, stapeldiagram och andra sådana diagramdiagram de bästa sätten att presentera eller kommunicera information visuellt. Om du inte har ett Microsoft Office installerat är gratis onlineverktyg mycket användbara för att skapa diagramdiagram. Du behöver inte ladda ner eller installera något på din dator.

Pie Chart Maker & Stapeldiagram Maker onlineverktyg

Idag ska vi se några av de bästa onlineverktygen för att skapa olika typer av diagramdiagram som stapeldiagram, cirkeldiagram, linjediagram, bubbeldiagram och radardiagram.

1) Diagramverktyg

Diagramverktyg är ett enkelt webbverktyg som låter dig skapa olika typer av diagramdiagram i enkla fem steg. Allt du behöver göra är att bara välja diagramtyp, lägga till data för din graf, bestämma inställningarna för dataetiketter, typsnitt, färger, etc.

När allt är klart, förhandsgranska grafen, spara den som en bild eller e-post och dela den med dina vänner.

2) Chart Go

ChartGo är det enklaste verktyget som låter användare skapa diagram online snabbt. Du kan skapa stapeldiagram, linjediagram eller cirkeldiagram. Klistra bara in dina data i diagramdataområdet och tryck på knappen Skapa diagram.

Den tillhandahåller alla textfält för att ange data, så det är bara att ange data och göra dina diagram redo!

3) Charlie

Chartle låter dig skapa interaktiva diagram online. Det tar bort komplexiteten i onlinevisualiseringar och ger oss det enklaste sättet att skapa diagram online.

4) Canva Pie Chart Maker

Cirkeldiagram Makare

Med Canva Pie Chart Maker kan du skapa vackra, anpassade grafer och diagram på några minuter, online-grafer och diagrammaker. Det är ett gratis verktyg, och du kan ladda ner diagrammet när du är klar med din graf.

Relaterade Artiklar

Back to top button