Gratis: Netflix, Prime Video och Disney+ är gratis med detta nya Freebox Delta-erbjudande för 39,99 €/månad

freebox_delta

Free är särskilt aktiv för den här starten av läsåret 2021. Genom att redan erbjuda ett av årets billigaste mobilabonnemang i proportion till det inkluderade erbjudandet gör ISP det igen med ett mycket attraktivt erbjudande på Freebox Delta.

Freebox Delta, maximalt med streamingtjänster ingår!

  • Amazon Prime, Canal+ Series, Netflix och Disney+ ingår
  • 280 TV-kanaler
  • Icke bindande erbjudande

Se Freebox Delta-erbjudandet för 39,99 €/månad

Freebox Delta erbjuds till ett lågt pris till början av läsåret

Detta är ett av de mest kompletta erbjudandena att njuta av, ensam som med vänner eller familj, tack vare Freebox Delta. Internetleverantören (ISP) erbjuder dig sin internetbox, obegränsade samtal till fasta telefoner och mobiler i Frankrike och till mer än 110 länder, 260 TV-kanaler och flera videostreamingtjänster som Netflix, Canal+ Series, Amazon Prime eller till och med Disney+ i en enda erbjudande.

spelar-pop

Du kan nu prenumerera på Freebox Delta-erbjudandet för 39,99 €/månad i ett år. Efter denna period måste du betala 49,99 €/månad om du bor hos Free, vilket inte är en förpliktelse eftersom detta erbjudande är icke bindande. Dessutom erbjuder Free dig, under vissa villkor som finns på sajten, upp till €100 för att avsluta ditt erbjudande med en annan ISP.

Slutligen, notera att Disney+ ingår i 6 månader, sedan 8,99 €/månad (läggs därför till månadsräkningen), alltid utan förpliktelser. Canal+ Series ingår under de första 12 månaderna.

Fiberfri: ett av de mest kompletta erbjudandena på marknaden

Free tänker stort inför läsårets början och dess Freebox Delta-erbjudande bör efterliknas. Låt oss börja med internetåtkomst. Utrustad med Epon 10G Fiber-teknik låter din box dig surfa och ladda ner i otroliga hastigheter: upp till 7 Gb i nedladdningshastighet och 800 Mb i uppladdningshastighet. Och om du bara kan ha ADSL, inga problem, din anslutning förstärks genom användning av 4G, inom gränsen på 250 GB förbrukad per månad.

freebox

Se Freebox Delta-erbjudandet för 39,99 €/månad

Utrustad med Quad-Core ARMv8-processorn, är Freebox designad för att ge dig fullständig tillfredsställelse i din dagliga användning. Och tv är en bra siffra, eftersom detta erbjudande inkluderar: Netflix (du kan slå ihop ditt abonnemang med det på Freebox om du redan har en), Amazon Prime, Disney+ och Canal+ Series. Tillräckligt för att ha hundratals program som kombinerar filmer och serier i synnerhet, men också sport, med Ligue 1 som sänds av Amazon.

Totalt har du nästan 280 TV-kanaler! Ännu mer, samtal till fasta telefoner och mobiler på det franska fastlandet, utomeuropeiska departement och nästan 110 länder ingår. Perfekt för att hålla kontakten med all din familj och vänner, även på andra sidan jorden. Räkna också med Free Ligue 1 Uber Eats-appen för att följa de bästa ögonblicken under varje dag av mästerskapen samt Wi-Fi-repeatern för att utöka den överallt i ditt hem. Ett fenomenalt erbjudande att ta vara på inför läsårsstarten!

Relaterade Artiklar

Back to top button