Gratis mobil slår väldigt hårt med detta 90 GB-paket 🔥

Free Mobile förblir mästaren för låga priser. För mindre än 10 euro per månad kan du prenumerera på ett paket med 90 GB data.

gratis mobil

Du behöver inte gå pank för att dra nytta av ett rejält mobilt datakuvert med ditt paket. Free Mobile erbjuder för närvarande ett 90 GB-abonnemang för 9,99 euro per månad.

Se alla reaerbjudanden

Gratis mobil 90 GB-plan i korthet

  • Icke bindande paket
  • 90 GB internet
  • Gratis tillgång till Ligue 1 premium ingår

Vanligtvis marknadsförs över den symboliska tröskeln på 10 euro per månad, är Free 90 GB-serien prissatt till 9,99 euro per månad under denna försäljningsperiod.

Hitta det kostnadsfria 90GB-paketet för 9,99 € per månad

Ett icke bindande paket till ett lågt pris

Gratis mobilplanen med 90 GB mobildata är tillgänglig för endast 9,99 euro per månad fram till den 19 juli 2022. För denna mängd data finns det inget billigare erbjudande från en av de fyra stora operatörerna.

Du drar nytta av detta pris i 12 månader, sedan byter prenumerationen till Gratis 5G-paketet på 210 GB för 19,99 euro per månad (15,99 euro per månad om du är en Freebox-prenumerant). Av det enorma 210 GB-kuvertet kan 25 GB användas från över 70 utländska destinationer.

Om du inte vill uppgradera ditt paket efter ett år kan du avboka när som helst eftersom detta är ett icke bindande erbjudande.

Gratis 90 GB-serien: en komplett och generös mobilplan

Free Mobile 90 GB-paketet ger dig en betydande mängd mobildata för att surfa på internet, ladda ner innehåll, titta på strömmande videor och spela spel online.

Det inkluderar också obegränsade samtal, SMS och MMS på fastlandet i Frankrike, Europa och de utomeuropeiska departementen. För dessa destinationer har du även rätt till 12 GB data under dina resor utan att du behöver aktivera något alternativ.

Abonnemanget inkluderar premiumåtkomst till Free Ligue 1-tjänsten, som ger tillgång till alla mål och de bästa åtgärderna i förstadivisionsmatcherna i det franska mästerskapet. Du kan till och med ställa in appen så att den får aviseringar när ditt favoritlag gör mål.

Hitta det kostnadsfria 90GB-paketet för 9,99 € per månad

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av gratis mobiloperatören.

Jämförelse av de bästa mobilabonnemang

För att vara säkra på att det här erbjudandet är värt det, inbjuder vi dig att konsultera vår jämförelse av de bästa mobilplanerna 2022, som kommer att vägleda dig i ditt val.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button