Gratis mobil: ett enormt paket på 110 GB kommer till ett lågt pris

Vi kommer att avsluta denna vackra vecka med ett nytt mobilerbjudande som utan tvekan kommer att tillfredsställa de mest krävande användarna.

fri

Således, för bara några dagar, är en gratis 110 GB mobilplan tillgänglig för dig. Förutom att innehålla det mest rikliga innehållet har denna prenumeration en mycket rimlig månadsavgift.

Gratis mobilplanen i korthet

  • 110 GB data i 4G+ i Frankrike
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Icke bindande erbjudande till alla

Detta berömda gratis mobilpaket på 110 GB erbjuds för närvarande för 13,99 €/månad.

Hitta det kostnadsfria mobilpaketet 110 GB för 13,99 €/månad

En formel med bra valuta för pengarna

Inom några ögonblick kommer du att kunna upptäcka ett mobilabonnemang som anpassar sig efter dina behov. Faktum är att detta gratis 110 GB-erbjudande drar fördelar inte bara av exceptionellt innehåll utan också från ett extremt attraktivt pris. Men innan vi detaljerar allt punkt för punkt kommer vi att informera dig om de villkor som gäller för denna prenumeration.

Vet redan att det riktar sig till alla nya kunder hos operatören. Gäller till 30 augusti, detta paket är icke bindande. Du kan därför avbryta det när som helst. Detta är ganska bra eftersom du automatiskt byter till 5G-formeln för 19,99 €/månad efter ett år. Om det inte passar dig kommer du alltid att kunna leta någon annanstans. Slutligen kostar aktiveringen av SIM-kortet 10 €.

Gratis mobil återkommer med en extremt komplett plan

Således, som namnet antyder, innehåller denna formel ett mobilt internetkuvert på 110 GB i 4G för storstadsområdet Frankrike. En mycket stor volym som gör att du kan surfa på webben, titta på videor och spela online dagligen utan några bekymmer.

När det gäller samtal är de naturligtvis obegränsade till mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet såväl som i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). Det är samma sak för SMS. När det gäller MMS kan du skicka dem till Frankrike.

Slutligen kommer vi att avsluta vår översikt med att specificera att denna gratisplan kommer att följa dig nästan överallt. Från Europa och de utomeuropeiska departementen kommer samtal som SMS/MMS att förbli obegränsade. Du kan till och med förbruka upp till 12 GB data per månad inom dessa destinationer.

Gratis 110 GB plan © Gratis mobil

Hitta det kostnadsfria mobilpaketet 110 GB för 13,99 €/månad

Om du behöver skaffa ytterligare information innan du bekräftar din prenumeration rekommenderar vi att du tar en titt på vår åsikt om gratis mobilerbjudanden.

Erbjudanden som inte får missas

Slutligen kommer vi att lyfta fram några extremt intressanta alternativ. Gratis är faktiskt inte den enda operatören som erbjuder kompletta telefonabonnemang och som drar nytta av förmånliga priser. Du kommer att kunna upptäcka andra i vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang.

Relaterade Artiklar

Back to top button