Gratis erbjuder ett gratis mobilerbjudande för ukrainska flyktingar

Gratis mobil Ukraina © Alexandre Boero för Clubic

Operatören Free lanserar, som ett tecken på solidaritet med Ukraina, en mobilplan på 0 euro per månad för flyktingar.

Detta är information som Free skickar till oss denna tisdagsmorgon och som förtjänar att förmedlas, utan någon baktanke, initiativet förefaller oss vara vackert. Från och med idag erbjuder Xavier Niels operatör en gratis mobilplan för ukrainska flyktingar som flyr från invasionen av deras land, som har bombats av Ryssland.

En ganska komplett mobilplan för 0 euro per månad

Sedan starten av konflikten, som pågår drygt 2 000 kilometer från Frankrike, har Free, liksom andra telekomoperatörer, beslutat att stödja det ukrainska samhället. Till en början hade företaget inkluderat samtal och SMS från och till Ukraina i sina mobil- och fasta telefonplaner (Freebox).

Från och med nu erbjuder Free en helt gratis mobilplan för ukrainska flyktingar som anländer till Frankrike. Detta innebär att för 0 euro per månad och utan förpliktelse, inkluderar operatören, från det franska fastlandet, följande fördelar:

  • Obegränsade samtal till mobiler och fasta telefoner i Ukraina;
  • 4 timmars samtal per månad till fasta telefoner och mobiler på fastlandet i Frankrike och Polen;
  • SMS är obegränsat på det franska fastlandet, men även till Polen och Ukraina, och MMS är obegränsat på det franska fastlandet;
  • Slutligen tillhandahålls denna plan också i data, eftersom 10 GB mobilt internet är tillgängligt varje månad från det franska fastlandet, i 4G och 4G+. Utöver 10 GB kommer hastigheten att sänkas.

Ett erbjudande som för närvarande är planerat till 31 maj på Gratis

Det är möjligt att prenumerera på detta paket idag, förklarar Free, genom att prata med en rådgivare i en av de 165 butikerna i Frankrike. Man bör komma ihåg att detta paket utgör en solidaritetsåtgärd. Det är därför planerat till den 31 maj. Det är inte känt i detta skede (detta kommer utan tvekan att bero på konfliktens utveckling) om Free kommer att förlänga sin effektivitet efter detta datum.

Vid slutet av den initialt planerade perioden kommer paketet att stängas automatiskt. Prenumeranten kommer inte att ha något att göra, eftersom detta är ett icke-bindande erbjudande och initiativet att stoppa erbjudandet kommer att avgöras av Free.

Slutligen, observera att för att förhindra att abonnenter debiteras extra kostnader, blockerar detta erbjudande automatiskt samtal längre än 4 timmar per månad. Kommunikation till alla special-, kort- eller premiumnummer, men även SMS/MMS med premiumavgift och kommunikation från Frankrike till andra destinationer än Polen och Ukraina är inte tillgängliga.

Källa: Iliaden nyhetsflash

Relaterade Artiklar

Back to top button