Gratis e-signaturgeneratorer för att skapa en professionell e-signatur

Signatur E-post(E-postsignatur) är en av de viktigaste delarna av din e-post som hjälper användare på olika sätt. Människor använder dem som ett marknadsföringsverktyg för att låta mottagaren veta allt om sina webbplatser, sociala medier-profiler etc. indirekt. Nästan(Nästan) alla e-postleverantörer tillåter människor att lägga till en signatur längst ner i varje e-postmeddelande.

Skapa en elektronisk signatur

Vi har sett hur man skapar och lägger till e-postsignatur i Microsoft Outlook (skapa och lägg till e-postsignatur i Microsoft Outlook). Men om du inte behöver en vanlig textsignatur och vill inkludera en professionell e-postsignatur istället, kolla in dessa gratis e-signaturgeneratorer,(gratis e-signaturgeneratorer) som alla kan använda.

Gratis e-postsignaturgeneratorer

1]Min signatur(1]MySignature)

MySignature.io är ett gratis e-signaturprogram som är kompatibelt med gmail , Syn och Apple Mail . Den kommer med flera alternativ för att lägga till namn, telefonnummer, webbplats, Skype ID(Skype-ID), e-post-ID, adress, foto, företags-/jobbtitel/avdelningsnamn, sociala profiler etc. Dessutom kan du även ändra färgschemat på din signatur. Det bästa är att du kan hitta flera färdiga mallar som är mer professionella och lätta att redigera. När du har gjort alla ändringar, klicka på knappen “Hämta signatur”, klicka på ” Kopiera(Kopiera) till urklipp” och klistra in detta i dina e-postsignaturinställningar.

2]Hubspot e-postsignaturgenerator(2]Hubspot Email Signature Generator)

Gratis e-postsignaturgeneratorer

(Hubspot) E-postsignaturgenerator (Email Signature Generator) Hubspot är väldigt lik MySignature, men du kan inte hitta färdiga mallar. Dessutom kan du göra nästan samma saker, inklusive att ange namn, telefonnummer, företagsnamn, avdelning, adress, sociala profiler etc. Funktionen med detta verktyg är att du kan ändra den övergripande temafärgen, textfärgen, funktionerna , länkfärg, etc. Du kan också lägga till en knapp CTA eller ett samtal till åtgärd .(Handling)

3]Visstämpel(3]WiseStamp)

Bästa gratis e-postsignaturgeneratorer

WiseStamp är ett ganska avancerat och mer komplext verktyg än andra. (Being) I detta kan du ange ett anpassat fält tillsammans med alla vanliga saker som namn, företagsnamn, telefonnummer, etc. Det bästa är att du kan inkludera olika appar. Till exempel kan du lägga till en “Gilla”-knapp till Facebook, knappen “Prenumerera på”. (Facebook)Twitter ikon LinkedIn senaste status i Facebook och mycket mer. Du kan också inkludera meddelanden Medium blogginlägg WordPress uppdateringar Tumblr osv.(Tumblr)

4]Ny gammal stämpel(4]NewOldStamp)

Gratis e-postsignaturgeneratorer

Även om liknande verktyg är tillgängliga gratis, kan du behöva betala för att få den fullständiga versionen av NewOldStamp . Den kostnadsfria versionen låter dig lägga till all vanlig information, inklusive namn, adress, telefonnummer, Skype ID(Skype ID) , URL -webbplatsadress etc. Dessutom kan du även lägga till ett foto. Men du måste betala för andra funktioner.

5]CodeTwo gratis e-signaturgenerator(5]CodeTwo Free Email Signature Generator)

Bästa gratis e-postsignaturgeneratorer

Om du vill inkludera olika grafik i din e-postsignatur verkar det här verktyget vara det bästa alternativet för dig. Här kan du välja en e-postleverantör och signaturen som kommer att genereras kommer att vara kompatibel med din e-postleverantör. Du kan inkludera personlig information, företagsinformation, banner, bannerlänk, länkar till sociala medier etc. Det är också möjligt att få en färdig mall och redigera den med din information. På så sätt kan du skapa en mer professionell e-postsignatur.

6]Si.gnatu.re

Bästa gratis e-postsignaturgeneratorer

Si.gnatu.re gör sitt jobb mycket bra. Du kan ange nästan all information du behöver i ett mycket kompakt fält. Du kan till exempel ange ditt namn, befattning, avdelning, e-postadress, mobilnummer, URL -webbplatsadress, fullständig adress, din logotyp, din bild, länkar till sociala medier etc. Om du vill kan du ändra hela designen på din signatur. . Du kan med andra ord ändra bredd, logotypposition, teckensnittsfamilj, teckenstorlek, länkfärg etc.

Du kan prova dem alla och se vilken som fungerar bäst för dig.

E-postsignaturen är en av de viktigaste delarna av din e-post som hjälper användare på olika sätt. Människor använder dem som ett marknadsföringsverktyg för att låta mottagaren veta allt om deras webbplatser, sociala profiler och mer indirekt. Nästan alla e-postleverantörer tillåter människor att lägga till en signatur längst ned i varje e-postmeddelande.

Skapa e-postsignatur

Vi har sett hur man skapar och lägger till e-postsignatur i Microsoft Outlook. Men om du inte vill ha en vanlig textsignatur och istället vill inkludera en professionell e-postsignatur, kontrollera dessa gratis e-signaturgeneratorer som kan användas av vem som helst.

Gratis e-signaturgeneratorer

1]Min Signatur

skapa e-postsignatur

MySignature.io är en gratis e-signaturskapare som är kompatibel med Gmail, Outlook och Apple Mail. Den kommer med ett par alternativ för att lägga till namn, telefonnummer, webbplats, Skype-ID, e-post-ID, adress, foto, företagsnamn/position/avdelning, sociala profiler, etc. Förutom det kan du också ändra färgschemat för din signatur. Det bästa är att du kan hitta några färdiga mallar som är mer professionella och lätta att redigera. När du har gjort alla ändringar, tryck på knappen “Hämta signatur”, klicka på “Kopiera till urklipp” och klistra in det i dina e-postsignaturinställningar.

2]Hubspot e-postsignaturgenerator

Gratis e-signaturgeneratorer

Hubspot Email Signature Generator är ganska samma som MySignature, men du kan inte hitta några färdiga mallar. Bortsett från det kan du göra nästan samma saker inklusive att ange namn, telefonnummer, företagsnamn, avdelning, adress, sociala profiler, etc. Det här verktygets specialitet är att du kan ändra övergripande temafärg, textfärg, funktionsfärg, länkfärg, etc. Du kan också lägga till en CTA eller Call To Action-knapp.

3]WiseStamp

Bästa gratis e-signaturgeneratorer

WiseStamp är ett ganska avancerat och mer sofistikerat verktyg än andra. Med det sagt kan du ange anpassat fält tillsammans med alla vanliga saker som namn, företagsnamn, telefonnummer, etc. Det bästa är att du kan inkludera olika appar. Du kan till exempel lägga till en Facebook Gilla-knapp, Twitter-följningsknapp, LinkedIn-märke, senaste Facebook-status och mycket mer. Det är också möjligt att inkludera Medium-inlägg, WordPress-blogginlägg, Tumblr-uppdateringar, etc.

4]NewOldStamp

Gratis e-signaturgeneratorer

Även om liknande verktyg är tillgängliga gratis, kan du behöva betala för att få den fullständiga versionen av NewOldStamp. Den kostnadsfria versionen låter dig lägga till all vanlig information inklusive namn, adress, telefonnummer, Skype-ID, webbadress, etc. Förutom det kan du lägga till ett foto också. Men för andra funktioner måste du betala.

5]CodeTwo gratis e-signaturgenerator

Bästa gratis e-signaturgeneratorer

Om du vill inkludera olika grafik i din e-postsignatur verkar det här verktyget vara det bästa alternativet för dig. Här kan du välja e-postleverantör, och signaturen som kommer att skapas kommer att vara kompatibel med din e-postleverantör. Du kan inkludera personlig information, företagsinformation, banner, bannerlänk, länkar till sociala medier etc. Det är också möjligt att få en färdig mall och redigera den med dina uppgifter. På så sätt kan du skapa en mer professionell e-postsignatur.

6]Si.gnatu.re

Bästa gratis e-signaturgeneratorer

Si.gnatu.re gör jobbet ganska bra. Du kan ange nästan all nödvändig information i en mycket kompakt låda. Du kan till exempel ange ditt namn, jobbtitel, avdelning, e-post-ID, mobilnummer, webbadress, fullständig adress, din logotyp, din bild, länkar till sociala profiler etc. Om du vill kan du ändra hela designen på din signatur. Du kan med andra ord ändra bredd, logotypposition, teckensnittsfamilj, teckenstorlek, länkfärg etc.

Du kan prova dem alla och kontrollera vilken som genererar den bästa e-postsignaturen för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button