Gratis är tillbaka till jul med sitt mobilabonnemang för mindre än €10!

Snart börjar julfestligheterna och för att fira denna stora händelse har vi självklart några härliga tips att presentera för dig. Den här gången kommer vi att fokusera på den kostnadsfria mobilplanen på 70 GB som bara kostar 9,99 €/månad.

fri

Gratispaketet i två ord:

  • 70 GB internetkuvert i 4G
  • Icke bindande erbjudande
  • Obegränsad tillgång till FreeWifi-nätverket

Se det kostnadsfria 70 GB-paketerbjudandet för 9,99 €/månad

Ett mobilabonnemang som fortfarande är lika trevligt

Detta paket signerat Free har de villkor som vi vanligtvis hittar hos den franska operatören. Vi tänker till exempel på den icke-bindande aspekten som gör att avtalet kan sägas upp när som helst och utan minsta begränsning. Erbjudandet är tillgängligt till 14 december för nya kunder och ytterligare 10 € krävs vid prenumeration för att aktivera SIM-kortet. Observera också att du automatiskt byter till 5G-planen för 19,99 €/månad efter ett år.

Om du letar efter en mer prisvärd plan och du inte använder din smartphone så mycket, kan formeln på 2 €/månad med 2 timmars samtal och 50 MB internet vara mer sannolikt att övertyga dig. Det finns något för alla på Free. Nu tillbaka till dagens prenumeration.

Gratis: ett komplett paket till ett rimligt pris

Internetkuvertet uppgår till 70 GB i 4G+. En mycket tillfredsställande volym för att surfa på webben, ladda ner applikationer och titta på videor utan att verkligen räkna. Liten viktig funktion, det offentliga FreeWifi-nätverket kommer att vara öppet för dig i alla större franska städer. Dessa åtkomstpunkter gör att du kan komma åt Internet utan att förbruka dina data. Ett bra sätt att spara pengar…

Låt oss gå vidare till det vanliga innehållet med obegränsade samtal till mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet såväl som i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). SMS åtnjuter samma fördelar som MMS som skickas från Frankrike är exklusivt obegränsade till det franska fastlandet. Slutligen, om du planerar att resa till Europa eller de utomeuropeiska departementen, kommer dessa element att förbli obegränsade från dessa destinationer. 10 GB internet kommer att finnas tillgängligt i dessa områden.

Se det kostnadsfria 70 GB-paketerbjudandet för 9,99 €/månad

Välj det mobilerbjudande som passar dig

Du är van att hitta dem i vår sektion för bra erbjudanden, men var medveten om att det finns många kvalitetstelefonabonnemang som kan gå obemärkt förbi. Det är därför vi har samlat de mest pålitliga alternativen på marknaden i detta urval av de bästa mobilabonnemang som finns tillgängliga idag.

Relaterade Artiklar

Back to top button