Gratis appar för att lära dig spela gitarr

Vi lever i en takt i livet som normalt inte tillåter oss att till fullo njuta av alla våra hobbies eller hobbies. Arbete, familjen, långa resor till storstäder tar upp de flesta timmar på dygnet. Det är dock alltid bra att rensa huvudet då och då med det som retar upp dig eller att koppla av. Musik är något som många håller fast vid i dessa tider, många tar det till och med ett steg längre och vågar ta sina första steg med gitarren.

Om du är en av dem som gillar spelar gitarr eller om du vill börja lära sig men du har inte tid att gå någonstans för att få någon att lära dig, då är en lösning att lära dig spela det ensam och hemifrån. Av denna anledning kommer vi att visa några applikationer med vilka du kan börja lära dig att spela dina första ackord med gitarren från datorn och utan att behöva köpa en gitarr tills du ser att det verkligen är din passion.

Hur man lär sig att spela gitarr från datorn

rockgitarr

Den här appen försöker förvandla din utrustning till en virtuell elgitarr där du kan trycka på banden och klumpa på strängarna som på en riktig gitarr. Den har ett bra antal ackord för olika tangenter, även om den låter dig dra andra till själva appen. Den har också ett fritt läge när du redan har kunskap och dess orientering kan konfigureras så att vänsterhänta kan lär dig mer bekvämt . Ladda ner Rock Guitar från Microsoft Store .

Avancerat FreightPro

En gratis applikation för Windows med vilken vi kan ta de första stegen i gitarrvärlden. Den har över 1000 ackordmönster och skalor att lära sig och den har ett spel som hjälper oss att känna igen och lära oss de olika ackorden. Med Advanced FretPro kan du lära dig positionerna för vart och ett av ackorden baserat på deras typ, ackordnot, skalton och skaltyp. Ladda ner Advanced FreightPro härifrån .

gitarrackord

En annan programvara utformad för att lära sig gitarrackord. Guitar Chords syftar till att lära sig de olika ackorden samt deras positioner, vilket vi kan spara på PC:n från själva programmet. I hjälpsektionen kommer de att hjälpa oss att lära oss att läsa ackorden rätt och det kan vi ladda ner helt gratis från samma länk .

Webbplatser för att lära sig spela gitarr

Utöver dessa applikationer finns det ett stort antal webbsidor som erbjuder helt gratis gitarrlektioner och lektioner som kan vara av stort intresse för alla som försöker lära sig att spela detta instrument, såväl som för andra. avancerade användare som vill förbättra sin teknik. GuitarraSinLimits , gitarrlektioner Var Desafinados in vara en del av.

Relaterade Artiklar

Back to top button