GPS hjälper mamma att hålla koll på sin vuxna son

Hur den här mamman håller reda på sin tonåringsson med GPS !

(Okej) Han är fortfarande tonåring, 19 för att vara exakt, men till och med tillräckligt gammal för att lämna huset. Han lägger GPS ficka, och hon kan hitta honom inom en radie på 15 fot när han reser. Han skickar till och med ett sms till henne om han hamnar där han inte borde vara. I så fall, varför spänner vi inte en av dem på varje barn och oroar oss för att titta på dem? Ännu bättre om vi kunde sätta ett mikrochip i halsen på dem som en valp som försöker fly hemifrån.

Hennes son är för närvarande med Australien(Australien) medan hon är hemma i Storbritannien. Han tittade in i hennes dator och följde alla hans rörelser. Han påpekade att om han inte ville att hon skulle veta var han var så kunde han gå GPS i bil. Det är också bra att lugna honom, att veta att han kommer att hittas om något händer honom. Enhet GPS bara storleken på ett kreditkort, så det kan lätt gömmas i fickan. Traakit, som han använder, kostar £279 med en extra £11 månatlig underhållsavgift . (Traakit) Ett litet pris att betala för att ge illusionen av att du har släppt ut dina små ur boet samtidigt som du har kontroll över varje rörelse.

Hur denna mamma spåra hans tonårsson med hjälp av en GPS-enhet!

Okej, så han är fortfarande tonåring, 19 för att vara exakt, men till och med tillräckligt gammal för att vara utanför huset. Han stoppar in GPS-enheten i fickan och hon kan hitta honom inom en radie på 15 fot medan han reser. Den skickar till och med ett sms till henne om han hamnar någonstans där han inte borde vara. I den här takten, varför fäster vi inte en av dessa till varje barn och behöver inte oroa oss för att titta på dem? Ännu bättre om vi bara kunde sätta in ett mikrochip i halsen på dem som du skulle göra för en valp som brukar springa hemifrån.

Hennes son är för närvarande i Australien, medan hon sitter hemma i Storbritannien. Han kikade in i hennes dator och tittade på alla hans rörelser. Han gjorde poängen att om han inte ville att hon skulle veta var han är, kunde han lämna GPS:en i bilen. Det är också fantastiskt att ge honom sinnesro genom att veta att han skulle hittas om något hände honom. GPS-enheten är bara storleken på ett kreditkort, så den kan lätt döljas i fickan. Traakit, som han använder, kostar £279 med en extra månatlig serviceavgift på £11. Ett litet pris att betala så att du kan ge illusionen av att du har släppt ut dina små ur boet samtidigt som du kontrollerar varje rörelse.