Gothic 3 Mods – Mods som kommer att förbättra spelet

Den gotiska serien behöver nog ingen presentation. Det legendariska verk av Piranha Bytes har varit ett av de mest populära spelen i 20 år, och få RPG-titlar kan matcha det. Den tredje delen, som är kulmen på trilogin om Det okända, togs dock inte emot väl. Spelare klagade över fel och buggar som förstörde det roliga med spelet. Lyckligtvis har det funnits många moddar för Gothic 3 genom åren, såväl som community-skapade patchar som fixar dessa mest irriterande problem och introducerar några attraktiva varianter.

Gothic 3 – mods

Mods för Gothic 3 skiljer sig definitivt från de omfattande och nästan fullständiga versionerna av tilläggen Gothic 2. Mods för Gothic 3 är snarare försök att fixa spelet och kan grovt delas in i de som korrigerar fel i den officiella versionen och de som fokuserar på att berika spelet. spelet – som Lively Towns Mod, vilket gör att städer i Khorinis värld känns livligare och mer autentiska. Expansionen lägger också till många nya karaktärer, föremål och mekanik, vilket gör spelet helt enkelt mer intressant. En av nackdelarna med den officiella versionen av Gothic 3 är att även om den ger användarna en riktigt stor, öppen värld så är innehållet i spelet ganska repetitivt och dåligt på detaljer.

Dessa buggar fixades av fansen av spelet och idag, tack vare mods för Gothic 3, kan du njuta av en mycket bättre upplevelse. Vissa hävdar till och med att utan mods är det ingen mening att spela själva basen, eftersom det inte ger dig tillräckligt tillfredsställelse. Nedan kommer vi att diskutera de viktigaste modifieringarna och de element som får dem att fungera bättre. Viktigt är att alla ändringar har den polska språkversionen i form av undertexter och är kompatibla med varandra.

Mods för Gothic 3 – Quest Pack

Quest Pack 4 är en mycket viktig modifiering som lägger till dussintals nya uppdrag och karaktärer, och dess huvudsakliga mål är att göra nivån och atmosfären i Gothic 3 mer lik de tidigare delarna, så omtyckt av spelare. Har ändrats bl.a. spelgränssnittet, för att likna det som är känt från Gothic 1 och 2, introducerade också nya föremål som hänvisar till de tidigare delarna – tack vare detta bär vänner som den namnlösa hjälten kom till Myrtana med sina rustningar från de tidigare delarna av spelet. Den stora fördelen är också det faktum att modden är packad med påskägg som kommer att ge spelare mycket spänning. Modifieringen är tillgänglig i den polska språkversionen och är helt kompatibel med andra modifieringar.

Gothic 3 Mods – Content Mod

Content Mod är ett komplement till Quest Pack, ändrar spelmenyn, karaktärstexturer och introducerar många förbättringar – det tillåter till exempel att återställa de flesta pansarmodeller och texturer från Gothic 1 och 2, något förbättrade och anpassade till det nyare spelet motor. Tack vare Content Mod kan Gothic 3 sättas tillbaka på skuggpansar från Old Camp, och orcherna liknar de på ön Khorinis.

Viktigare förändringar inkluderar även storylines, om än i relativt liten utsträckning. Början av spelet med Angar, Vatras, Lee och Lares har ändrats och under installationen har möjligheten att välja den väg som valts i Gothic 2, gällande medlemskap i ett skrå, lärlingsutbildning och statusen för Beliar’s Claw, införts. , vilket har en mycket stor inverkan på det fortsatta spelandet.

Mods för Gothic 3 – Konsekvenser

Consequences är en mod som fokuserar på den storydrivna förbättringen av spelet. Först och främst introduceras nya uppgifter som har en direkt inverkan på handlingens gång och dialoger som ökar spelarens fördjupning. Att slutföra några av uppgifterna har tydligt beskrivit konsekvenserna av handlingen: efter att ha informerat Javier om frigivningen av Ardeia, kommer en fientlig orkpatrull att dyka upp framför byn, och efter att ha förstört orcpatrullerna, vars utrotning beordras av Gelford, kommer orcher att dyka upp i skogen framför Reddock, men bara om spelaren kommer att prata med Uruk.

Konsekvenser kan installeras i ett paket med Content Modem eller separat.

Gothic Mods 3 – General Lees Return

Denna klassiska story-mod lägger till kulmen på Lees hämnd på kung Rhobar II. Den här tråden har redan dykt upp i Gothic 1, men det var bara tack vare denna välskrivna modifiering av de tre som den äntligen kunde få full resonans. Modden introducerar också olika uppgifter till spelets gång och striderna om städerna som är nyckeln till Myrtanas öde. Modifieringen är helt polsk och gör hela spelet mer sammanhängande, och samtidigt attraktivt för spelaren.

Mods för Gothic 3 – Lively Towns Mod

Modifieringen lägger till många aktiviteter till spelet som diversifierar spelet och förbättrar en av de största nackdelarna med den tredje delen av serien. Här hittar du över 100 nya uppgifter och ett system av prestationer i form av uppdrag med belöning i form av att öka en förmåga eller ett attribut. Den otvivelaktiga attraktionen är de nya platserna, några delvis från de övergivna gudarna (vissa kräver att vissa uppgifter slutförs), inkl. Gothmuren, gränspunkten mellan Silden- och Nordmarskogarna, necromancer’s hyddan på Gothaplatån, den förstorade Haran Ho-graven, Vengardsbryggorna och Sildens vattenfallsbron.

Modden är kompatibel med Content Mod och Quest Pack, och inkluderar modifieringar av LCTM, Consequences and Return of General Lee.

Gothic 3 Mods – LCTM (Logic-Content-Trophys-Mod)

Det kanske inte är en spektakulär modifiering, men i likhet med den ansedda obligatoriska gemenskapspatchen förbättrar den definitivt kvaliteten på spelet och upplevelsen för spelaren. Även om den breddar grundversionen något, introducerar den betydande förändringar i balansen. Denna mod för Gothic 3 gör spelet inte bara roligare, utan också mer intressant. Fullständig översättning och ljudstöd på polska är tillgängligt.

Vi lämnade den viktigaste modden till slut, men de flesta online-tutorials för Gothic 3-spelare rekommenderar att du installerar den först. Modifieringen introducerar många förbättringar inom nästan alla områden av spelet. Det är inte utan anledning som det sägs att fangemenskapen räddade montern, belastad med åtskilliga brister. Gothic 3 vid premiären och sedan under några år till var så full av buggar att det var svårt att ta sig igenom även de mest engagerade fansen av serien. Tack vare moddarnas benediktinska arbete, tack vare en välutvecklad patch, var det möjligt att rätta till de flesta buggar och brister.

Gothic 3 – plot disposition

Huvudhandlingen i Gothic 3 är uppgörelsen av gudarnas krig till förmån för Innos, Beliar eller Adanos. Orcher ockuperar kungariket Myrtana och under kriget med människor tog de över de flesta av bosättningarna och städerna. Orcherna arbetar tillsammans med Zuben, mördarnas mäktiga herre, och med Xardas, som trots sin reaktion slöt ett förbund med orcherna.

Målet i spelet är att hitta fem kraftfulla Adanos-artefakter. Naturligtvis kan du utföra många sidouppdrag längs vägen. När spelaren väl har förvärvat artefakterna ligger Myrtanas öde i hans händer – han kan välja ett av tre olika slut på spelet. Handlingen är icke-linjär, du kan slutföra uppdragen i valfri ordning. Huvudintrigen fokuserar på att hitta nekromanceren Xardas. Den namnlösa hjälten får ett rykte när han slutför uppdrag och utvecklar sin karaktär.

Relaterade Artiklar

Back to top button