Gör Google Chrome snabbare i Windows 10 med SpeedyFox

Fastän Google Chrome eftersom den är den första webbläsaren på webbläsarmarknaden, eftersom den är den mest använda av användare över hela världen, har den också kritiserats vid vissa tillfällen för minneshanteringen den utför eller andra detaljer. Google har dock inte slutat arbeta med att förbättra sin webbläsare och det är därför man med varje version av Chrome försöker hålla sin produkt på topp.

Vi har sett hur kriget mellan webbläsare är kontinuerligt, många filmer har till och med publicerats för att visa hur de tar hand om batteriet i bärbara datorer eller vilken som är den snabbaste webbläsaren. I denna mening är Google-webbläsaren generellt sett en av de bästa som vanligtvis framgår av dessa jämförelser, men sanningen är att det alltid finns utrymme för förbättringar.När du använder en webbläsare är en av de aspekter som användarna tar mest hänsyn till
surfhastighet som han erbjuder. Du har säkert sett hur hastigheten eller smidigheten i din webbläsares arbete kan minska med tiden och han är inte inte lika snabbt som det var när det installerades . Men avinstallation och ominstallation av webbläsaren gör att vi förlorar webbhistoriken, lösenorden och andra data som vi har sparat.

Skaffa Google Chrome för att gå snabbare med SpeedyFox

Men Windows-användare som vill snabba upp webbläsaren Google Chrome kan använda en gratis verktyg som utformades för detta ändamål. Det är SpeedyFox som, som namnet antyder, utvecklades för Mozillas webbläsare Firefox. Dess utvecklare gjorde SpeedyFox också kompatibel med Google webbläsare och säger att det kan hjälpa öka webbläsarens starttid upp till 3 gånger och till gör google chrome snabbare i hela.

SpeedyFox komprimerar webbläsardatabasen utan att radera data och optimerar webbläsaren så att du kan arbeta snabbare. Utvecklaren själv rekommenderar också kör detta verktyg en gång varannan eller var tredje vecka beroende på hur Google Chrome används.

Att köra SpeedyFox är ganska enkelt eftersom det när det väl har lanserats i Windows automatiskt kan upptäcka Googles webbläsare och profilerna vi har. Sedan behöver vi bara välja den profil vi vill optimera med SpeedyFox och klicka på knappen Att optimera . Det måste beaktas att beroende på storleken på profilen och konfigurationen av PC:n kan processen ta upp till en timme, därför rekommenderas att utföra denna uppgift när det passar oss bäst och att göra en säkerhetskopia av det tidigare. Du kan ladda ner SpeedyFox från den här länken .

Relaterade Artiklar

Back to top button